Ikea med Jenny och mammsen

Ja vi trodde vi tog oss vatten över huvudet när vi bestämmde oss för att åka till Ikea en löningssöndag mitt på dagen. Men det var inte så farligt.. Det ända "farliga" va summan vi skulle hamna på... Eller snarare som Jenny skulle hamna på.. Hon hade ju ingenting så det var en del hon behövde till sin nya lägenhet, men vi hade sten koll... Vi tog fram miniräknaren och började räkna så fort vi la ner ngt i vagnen... Gick super bra och vi höll budgeten som hon satt.



Det blev inte så farligt =)

Flyttat på Jenny =)

Ja, vi tjejer kan verkligen. I helgen så har jag hjälpt bästaste Jenny att flytta.. Hon har äntligen fått en egen lägenhet. Så nu bor hon lite närmare, vilket är super bra.. Jag började med att åka och hämta Jenny på Gärdet och dom sakerna hon hade där för att sedan åka till Shurguard för att hämta det resterande. Tur att det inte var så mycket tunga möbler, enbart två 80 sängar. Sen var det bara kartonger och säckar för hela slanten.... Det var tur att vi var så grymma på att packa bilen så vi slapp åka så många vändor. Vi var dessutom grymma på att packa in i den super lilla hissen, tror inte jag har sett en mindre hiss än den. Men vi lassa den full från golvet till taket, sen sprang vi upp till 6:e våningen och packa ur allt igen... Och så gjorde vi typ 4 vändor, föruton när sängarna skulle upp. Dom fick inte plats i hissen så vi fick bära upp dom 6 våningar.. Fan va grymma vi var.. Efter att vi blev klara så åkte vi och handla lite mat, eller rätt så mycket. Jenny hade ju ingenting så det vara bara att shoppa på... Som tack för hjälpen så fick jag en underbar mössa av Jenny. Det var helt klart värt det =) och skulle göra om det igen, för Jenny.. Hon är bara bäst!!!!



Välfylld bil



Min nya fina mössa =)

Adventsfrukost på jobbet.

Idag fixade vi lite mysig adventsfrukost på jobbet. Det blev så mysigt, till skillnad mot en vanlig frukost på jobbet så bjöds det på julskinka, tomtegröt och julsånger. Vi gjorde även lite extra fint på faten och borden, med tex ljus och sevetter. Allt för att det är första advent på söndag =)





Sjukt otaggad, men Marco gör underverk =)

Idag var det dags för Bc igen, jag var sjukt otaggad och tänkte boka av i sista sekund, men jag tog mig i kragen och åkte till Farsta. Tur var väl det för när väl passet kom igång och Marco viffta med sitt osynliga magiska spö så var man ju på G igen. Det är helt sjukt hur han kan få en så taggad.. Kanske därför han är nominerad till Årets Grupptränings instruktör. Så för alla er som läser detta, snälla, gå in på www.fitnessfestivalen.se och klicka på guldhjärtat och rösta på Marco Mazza-Klemi. Sista dagen att rösta är torsdag 24 nov.
Jag och Martina fick en komplimang efter passet. En tjej kom fram och sa att det var så bra att stå bakom oss för det doftade så gott om oss... Kanske inte riktigt det man brukar få höra när man tränar och svettas som en gris, men det är ju bra att man luktar gott då =)

Info möte

idag var det möte på jobbet och självklart var det på min enda lediga dag den här veckan. Men det är sånt man får leva med.. Det var infromationsrikt iaf och vi fick en massa saker gjorda. Efter mötet var det dags för ljusparty hos Nathalie. Såååå underbara ljus. Köpte dock bara en sak till mig vilket är ganska ovanligt, (brukar köpa massor till mig själv) och en julklapp till en väldigt gullig tjej. Hi hi älskar att köpa julklappar =)



Dagens oufit

Full fart hela helgen.

Oj oj oj, det har varit full fart hela helgen.
I fredags var jag på begravning. Så vackert och fridfullt men ändå så sorgligt. Känns dock skönt att det är över nu, att vår älskade Aina får vila i frid. Precis som hon önskade.

I lördags började jag dagen med att gå på ett BC-pass i Haninge för att sedan åka till Hälsomässan med Emelie. Vi hade inte så gott om tid tyvärr men lite hann vi med. Vi kollade hur mycke fett och sånt vi hade i våra kroppar och jag är rätt så nöjd med resultatet. Sedan gick vi och blekte våra tänder oxå. Är ganska nöjd med resultatet men ska väl prova en gång till så dom blir lite vitare.








Idag söndag, farsdag, åkte jag och mamma in till stan och shoppade en ny vinterjacka till mig på NK. Det blev en brun Boomerang. Super skön och super snygg. Tack Jenny för hjälpen =) Kommer trivas bra i den här i vinter. Behövde en ny vinter jacka som inte är så super varm som min Canada Goose är... Ett litet mellanting kan man säga.



Efter det blev det middag hemma hos mamma och pappa där vi firade pappa med lite trisslotter och en Party Size påse med M&M´s. Hans favorit =)



En alldeles underbar helg, det var bara en sak som saknades..
Men man kan ju inte få allt......

BC Huddinge

Åhh vilket grymt bra pass det var på Bc´n idag. Vet inte om det var för att jag var lite extra taggad eller om det helt enkelt är dom ny/gamla låtarna som gör det. Kul är det iaf när man är så taggad.
Måste ju göra lite reklam för min SUPER instruktör Marco. Han har blivit nominerad till Guldhjärtat som bästa instruktör och nu vill jag att alla som läser detta går in på Fitnessfestivalen.se och klickar på Guld Hjärtat och rösta på Marco Mazza-Klemi. Han är verkligen värd att vinna =) Tack för hjälpen!!!

Spökar det???? =)

Häromdagen när jag klivit ur duschen så såg jag att jag hade ett litet meddelande på min spegel.... Undrar vem som har skrivit det, är det kanske ett spöke som är kär i mig?? =) nää jag vet vem det är... Sååå gulligt =)

Kassamöte på lediga dagen

Idag, onsdag, skulle ha varit min lediga dag, men vi hade kassamöte mellan 13-16. Det ända roliga med att få jobba på sin lediga dag, eller gå på möte är att man får klä sig i sina vanliga kläder.. Kändes skönt att få ta på sig ett par jeans och en kavaj trots att man skulle jobba =)


Middagsdate

Idag tisdag fick jag en middags date. Dan kom och hälsade på, så jag bjöd på falukorv och potatismos. Han nämnde det förra gången han var här att han var sugen på det och så klart noterade jag det i mitt lilla huvud och bjöd ju på det såklart.. Självklart måste man ju göra ngt extra så jag gjorde några hjärtan =)


Äntligen är jobbhelgen över =)

Ja, varannan helg måste man ju jobba. Jag har nu jobbat tre helger på rad, det börjar kännas att man inte är ledig så mycket, men nu är det bara 4 dagar kvar att jobba sen är jag ledig i 3. Ska bli så skönt..

I lördags jobbade jag med underbara Jonas.. Han är ju såååå rolig, gör ju inget annat än att skrattar när han är i närheten.. Och som vanligt var det mycket att göra på jobbet, många glada kunder men även många gringa.
Efter jobbet så åkte jag och mamma till Skogskyrkogården och besökte några av dom gravarna vi har där. Det var såå mycket folk, inte så konstigt eftersom det var Alla Helgonas Dag. Men vi hade tur som hittade en parkering precis utanför så vi slapp gå så långt i mörkret. Vi hitta två av tre gravar och så gick vi till minnelunden och tände ett ljus för alla kära vi har mist. Så fint det var när det var så mycket ljus tända överallt.

Senare på kvällen följde jag med min vän Kristoffer till Tyresö kyrka, där han har en kompis som ligger begravd. Sorgligt när en så ung person avlider för att man inte får hjälp i tid. Det var väldigt känslomässigt att åka ditt, trotts att jag inte kände Emil. Men det var en ära att Kristoffer ville ha mig med...  Vi åkte sedan vidare till Skogskyrkogården och letade upp två av Kristoffers gravar... Var en riktig tuff kväll för mig. Många tankar som far runt i huvudet... Sov inte så bra heller, hade för mycket att tänka på....

Idag, söndag, jobbade jag med chefen. Gick ju bra det med =) förutom att det blev strul med kortbetalningar, det blir lite extra mycket att göra då. Men det är ju på ett sätt kul när det blir lite kaosartat, till en viss gräns.
På kvällen blev det en riktig slappar kväll i soffan, så skönt.. Hade varit lite mysigt med sällskap.. Men det får bli en annan kväll....

Lunch date med bästa Jenny

Igår, onsdag, var min enda lediga dag den här veckan. Hade massa inbokat. Började med att gå på min 6-månaderskontroll och fick där betyget MVG =) Så nöjd. Efter det gick jag till Fritidsresor för att betala det resterande av min och mammas resa vi ska på i januari. Vi ska åka med min kusin och hennes familj till Kanarieöarna och bo på ett Splash hotell.. Kommer bli så roligt. Sen gick jag och besökte min bästaste Jenny på NK och självklart så hittade man en massa fint som man vill köpa, men ja, plånboken tillåter inte det. Men vi skulle iaf gå och äta lunch och fick tips av en kollega till Jenny om ett ställe som heter Kalori. Ett grymt bra lunch ställe, super god mat och super bra service. Dessutom så var all mat nyttig, fanns till och med massa protein pulver man kunde köpa med sig. Grymt bra ställe, rekommenderar det starkt.

På kvällen var det dags för träning och självklart blev det i dubbeldos. 1 timme Body Combat och sen 1 timme Box. Kan ju inte missa det när den bästa av dom bästa, Marco höll i båda passen. Men snacka om att man var trött efteråt.. Men bra kämpat var det av oss iaf =)




Bästa Jenny på Kalori




Avslutade lunchen med varsin smoothie

Träning och rensa i garderoben.

Igår, måndag, var det dubbeltrubbel av instruktörer på Body Combaten. Både Marco och Micke körde, det var skit kul. Alla var taggade till tusen, så jag var helt slut när vi gick från passet. Alltid lika skönt att köra slut på sig själv så man knappt orkar ta sig hem, då har man kämpat bra.

Idag var det lite halv segt på jobbet, det var mycket att göra men jag hade ingen fart i kroppen, trött efter igår och helgens bravader. Så när jag äntligen kom hem satte jag på en panna kaffe och började rensa ut lite sommar kläder ur garderoben så man får plats med vinterkläderna... Nu måste jag bara köpa som där vakkumpåse så man kan få plats med kläderna under sängen. Skönt att få det lite rensat =)
Nu blir det snart middag och sen en skön kväll i soffan och så klart lite mer rens av garderob. Imorgon bär det av in till stan, ska luncha med bästaste Jennylicious.


RSS 2.0