BC premiär 2012

Äntligen har träningen kommit igång. Körde BC idag i Haninge med den bästa BC instruktören Marco. Måste erkänna att jag kände verkligen av att jag inte tränat på ca 2-3 veckor. Men nu är vi igång igen och hård träning blir det. Får se hur jag ska lyckas komma ur sängen imorgon, men det ska nog gå bra.


Fin besök i Stockholm

I tisdags så kom Martin upp till Stockholm igen. Som jag har längtat. Fick en underbar bukett av Martin när han kom =) Han stannar till på fredag när vi sen ska åka ner till Hässleholm och fira nyår med hans syster och hennes familj. Ska bli så roligt. Synd bara att Martin inte har kännt sig 100% och när vi åkte ner till Hässleholm så kännde jag inte så bra heller. Vilket resulterade i att jag vaknade upp på lördagen med feber, förkylning och förbannade munsår... Frågan var då om vi skulle orka åka till hans syster och hälsa på eller om vi skulle ligga i sängen hela dagen. Men vi gick upp, åt lite frukost, gjorde oss iordning och kännde oss då lite bättre så det blev en trevlig nyårsmiddag hos Johanna, Martins syster.

Iallafall, vi åkte och handlade nyårsmaten men Johanna och hennes familj. Sedan blev det en tur ut till Bjärnum där Martins mamma, pappa, syster och bror bor. Vi skulle iaf åka och hälsa på hemma hos Martins mamma, pappa och självklart Dalton, Martins underbara hund. Så mysigt att få träffa dom, jag kände mig verkligen välkommen. Vi blev bjudna på lite fika så jag äntligen fick lite kaffe =) Sedan tog vi oss en liten promenad med Dalton och gick då förbi hos hos Martins bror Morgan och hälsa på lite.
Efter det gick vi hem med Dalton igen för vi skulle åka hem och göra oss iordning innan vi skulle till Johanna och fixa med maten.
Vi hade det super trevligt hela kvällen, alla var lite små förkylda men det var en otroligt lyckad kväll med jätte god mat.
Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på fyverkerierna, men vi åkte hem strax efter det, alla var trötta och kände att det räckte för idag.
På söndagen var det dags för mig att ta tåget hem till stockholm igen, vilket inte var så kul. Hade feber och mådde inte så bra. Men martin tog hand om mig hela förmiddagen, han e såååå underbart snäll. Tågresan hem gick hyffsat bra tills vi kom till Södertälje Syd. Där blev det stopp pga personskada i Huddinge. Så inga tåg kunde åka in til stockholm förrens kl 23,00 tidigars, vilket betydde att vi isf skulle stå och vänta i 2 timmar. Men som tur var så hade dom fixat med en ersättnings pendel till Flempan så mamma kom och hämtade mig där. Vi fick även med oss en extra resenär, en tjej jag träffade på pendeln som undrade hur man tog sig från Flempan till Kungsholmen på  bästa sätt. Så jag sa att hon kunde åka med till Gullmarsplan så slapp hon vänta på ersättningsbussar osv. Dagens goda gärning =)


Äntligen jul!!!

Äntligen så är det jul.. Först fick man jobba 06-15 vilket gick helt ok. Men som vanligt när jag och Emelie jobbar tillsammans så ska det krångla lite, den här gången var det att vårta självscannings system inte ville som vi så vi fick lite extra jobb. Men som det bra duon vi e så löset vi det ju.
Sen var det äntligen dags att åka hem till min kusin och äta en massa gott och dela ut en massa julklappar. Tror nog att vi satte ett nytt rekord i julklappsutdelning/öppning. 11 minuter.. antigen så var det för att vi var hungriga eller så var det att vi var så nyfikna.. Ja ni får gissa själva =)






Dom ser rätt nöjda ut iaf =)




Den goda julmaten =)


RSS 2.0