En heldag på stan.

Idag har jag och H spenderat hela dagen inne i stan. Började med att fynda en kostym till H. Det blev mycket bra. Sen tog vi en lunch i Kungsträdgården. Efter det gick vi till NK och tittade lite på vad dom hade att erbjuda. Fanns mycket smått och gott man ville ha. Vi gick sedan vidare till Åhléns City och till Gallerian. I Gallerian hittade vi varsin snygg skjorta och jag hittade ett par skor på Nilsons. Sedan gick vi tillbaka till NK där jag hittade två underbara väskor. Är lite i valet och kvalet om jag ska behålla båda eller bara ena. Var ju ute efter den ljusa men så hittade H den mörka som jag blev kär i. Tur att man har öppetköp i 30 dagar så man kan gå hem och prova och känna sig för. Vad säger ni?? Vilken tycker ni är finast??


Det blev en dag på stranden.......

Idag åkte vi ner till Krokodilbadet och svalka oss lite. Skönt att ungarna kan springa fritt där, finns en badbrygga och en liten lekplats. Det är perfekt. Och så kom glassbåten. Lycka för barnen.


Barca weekend.

Har precis spenderat en underbar weekend med min H. Vi har haft det så bra. Började första dagen med att åka runt med en sån där turistbuss som tog oss runt hela Barcelona, vilket tog hela dagen. Men vi missade garanterat ingenting. Vi klev av vid några stopp där vi ville se mer. Såååå underbart. Här kommer några bilder till att börja med. Det var mest H som tog bilder så dom kommer lite senare. Vi hade en grym utsikt från våran balkong. Det var ett super bra hotell vi hade bokat och så fick vi dessutom bo högst upp. Verkligen jätte mysigt.


Lördags mys

Blir lite lördags mys i min ensamhet idag. H är på landet med sin mamma och kommer hem imorgon. Längtar så efter honom. Men just nu njuter jag av lite godis, nötter och te. Inget speciellt på tv så jag slö kollar på AFV. Är lite trött eftersom jag sovit lite dåligt dom senaste två nätterna och dessutom jobbat tidigt. Så det blir en tidig kväll. Börjar ju jobba kl 06 som vanligt imorgon. Men imorgon kväll kommer H äntligen hem så då blir det massa mys i soffan.


Landet

Så då har man varit på H's landställe som ligger på Södra Finnö. Såååå mysigt, man kände sig verkligen avslappnad när man kom ut dit. Tog tyvärr inte så mycket bilder men låter min man göra det så det kommer snart fler bilder. Här är två från när jag, H och Gun var på utflykt.


Extra pass.

Igår lördag jobbade jag lite extra. Lika bra att passa på när H ändå oxå jobbar. Lite extra pengar att spara är ju alltid bra. Då kan vi unna oss lite lyx dom den kommande weekend resan till Barcelona. Efter jobbet åkte jag Henrik Jonas och Nathalie. Vi fikade och åt jordgubbar med grädde. Det var då mysigt. Var ett tag sen jag var hos dom och snacka skit. Lär bli många fler kvällar nu i sommar.


Frukost på balkongen.

Idag är det lördag. Jag har redan hunnit varit till gymmet och kört ett extremt hårt och varmt BC pass och nu är det dags gör frukost. Idag blir det färska bär med vaniljkesella och kesoplättar. Mums.


RSS 2.0