26/10

Hej,

Att titta på bilder och och videos på mammas och pappas telefoner är roligt, speciellt på mig själv. Idag tog jag pappas telfon och tog 136bilder på 2minuter. Men jag fick några selfies! 





Gosa gosa

17/10-14

Idag hade jag och mamma en städdag. Vi dammsög hela huset och bäddade rent i sängarna. Det tar på krafterna att hjälpa mamma så jag passade på att vila lite i mammas och pappas säng framför Barnkanalen medan mamma städade klart. 



16/10-14

Idag var pappa ledig med oss så vi passade på att åka till Andys lekland i Länna för att busa av oss. Jättekul. Vi åkte både stora och små rutchkanor, sparka boll, hoppa studsmatta och lekte massa tittut. Det var superskoj!!!!




Så fikade vi såklart 😊

15/10-14

God morgon. Jag och mamma sitter i soffan och myser till Bolibompa. 


14/10-14

Idag var vi hemma och busade på förmiddagen. Hann busa lite med pappa innan han åkte till jobbet. Sen åt jag lunch och sov lite middag. Rättare sagt i 2,5 timme. Först sov jag i 1 timme men vaknade till lite och ville ligga och mysa med mamma. Då somnade vi om i ca 1,5 timme. Jättemysigt när vi sedan vaknade åkte vi över till morfar och hjälpte honom med att kratta en massa massa löv på tomten.  Först när vi kom dit fick vi fika och mellanmål. Sedan hjälpte jag morfar att hämta posten. Det var kul. 




Efter att vi krattat ihop dem flesta så skulle vi köra bort dem. Då fick jag åka med i skottkärran. Det var jättekul. 

Efter det åt vi middag. Det blev potatis och korv. Mums, en favorit. Sen åkte vi hem. Jag var så trött efter att ha krattat så mycket löv. Vi hann åka en sväng till maxi och handla gröt till mig så jag får frukost imorgon 😃. 

13/10-14

Alla har vi våran egen stil när vi sover. Så här sover jag 😃

Idag var jag, mamma och  morfar och hälsade på gammelfarmor i Nynäshamn. Det var superkul. Jag busade en massa. Bär vi kom dit så bjöd gammelfarmor oss på frukost. Jag fick smaka massa goda saker. Tomat, skinka, leverpastej, gurka och ägg. Mmmm mumsigt var det. 

12/10-14

Idag var det öppet hus på brandstationen här i Haninge. Så spännande men samtidigt lite läskigt. Brandstationens maskot är en apa iklädd brandmanskläder. Den var lite läskig. Men jag ville gärna titta på den på behörigt  avstånd. Man fick titta på alla brandbilar, ambulanser och släcka elden. Jättespännande. 



Självklart ville jag köra ambulansen lite. 

Badrock

Även jag tycker att min badrock är fin, men först måste den inspekteras, grundligt! 









 Ok godkänd


7/10-14

Usch va tråkigt det är när det regnar. Inge kul att vara ute då så då busar jag extra mycket inne med mamma istället. 


Men som tur var så slutade det regna på eftermiddagen så då tog vi på oss regnkläder och gummistövlar och gick ut för att plaska i vattenpölar. Det är så superkul. 




6/10-14

Idag var jag och mamma på jakt efter ett par nya skor till mig. Men vi hittade inga som fanns i min storlek, så vi får leta vidare. Men vi hittade en jättefin mössa jag kan ha när det blir vinter. Massa skön päls i mössan så jag håller mig varm. Provade även den fina dressen jag fick av morbror när han kom hem från USA. Jag blev såååå fin. Tycker om den så mycket för den är så skön. 





4/10-14

Idag var vi på Andys med Flagan, Tindra, Camilla och mormor.  Det var jätteroligt och jättemånga barn där. Det fanns så många barn att titta på och leka med. Det är iofs lite skönare att gå dit en vardag bär det är lite mindre med folk. Ljudvolymen är då lite lägre och behagligare. Men huvudsaken var ju att barnen hade kul. Vilket dom verkligen hade. 




Efter Andys var det dags att åka hem och äta och vila för att sedan åka på 29+1 kalas. Mammas kompis Jonas var det som fyllde år. Jag fick korv när vi kom och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde. Mums för grädde som jag fick smaka av mamma. Sen blev det dans med alla tjejer och Jonas. Jag hade det sååå kul att jag somnade som en stock på vägen hem. 

2/10-14

Idag var vi i parken igen och lekte med alla dagmammebarnen. Jättekul!!! Invigde även mina fina galonbyxor. Lite stor men dom fyllde sin funktion. 

Efter att vi lekt i parken en stund så åkte vi till Andys i länna och lekte med Alvin och Selma. Där fanns massa skojiga saker att leka med. Tunnlar att krypa, rutschkanor att åka i och stora mjuka klossar att putta på. Fick även åka i dom stora rutchkanorna. Jag var jättemysig!! 







1/10-14

Nu är det höst 🍁🍃🍂. Iaf om man tittar på alla dom härliga färgerna som börjar komma fram i naturen. Idag var det pappas första jobbdag så nu e mamma tillbaka hemma med mig. Vi gick till stora lekparken innan lunch. Vi hoppades på att det skulle vara massa barn där men det var helt tomt. Men jag hittade en roligt pinne att leka med. 



Efter en liten stund kom en pappa med sin son. Vi försökte leka lite men den andra pojken var jätte blyg. Men så helt plötsligt kom en massa barn springandes. Jättekul. Tyvärr kunde vi bara stanna en liten stund eftersom jag behövde gå hem och ära lunch.  Efter jag ätit så somnade jag dom en stock i mammas famn. Sov i nästan 3 timmar, jätteskönt. Efter det gick vi för att möta pappa som kom med bussen. Jag fick äntligen börja använda min fina fleecejacka och dunväst. Hihihi jag blir en liten pingvin i höst 😃







RSS 2.0