Möte med jobbet

I måndags så hade vi ett extra insatt kassaledare möte. Vi åkte till Clarion hotell i Skanstull och hade mötet där.. När det var dags för lunch så var det inte maten vi såg först och suktade efter utan jag och Emelie såg efterrätts bordet =) Kan ju säga att vi blev överlyckliga.





Julmys hos Jenny

Idag var jag hos bästaste Jenny och fikade lite. Hon hade en liten överraskning till min. Hon hade köpte en födelsedagspresent/julklapp. Vi hade det jätte mysigt och satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi bestämde iaf att vi skulle ses oftare än vad vi gör. Mysigtb hade vi iaf och nu ses vi inte förrens efter nyår. Men då ska vi hitta på skojigheter tillsammans.





För idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag, hurra hurra hurra...

Hipp Hipp Hurra för mig idag =) Idag fyller jag 29 år.. Stora tjejen.... Men vi firar inte mig förrens på julafton. Men jag har ju underbara medarbetare som överraskar en. När jag kom till jobbet imorse så stod där en bukett blommor på kontoret. Blev så glad.. Sen på dagen så kom Emelie med en present till mig.. Blev riktigt överraskad och glad.



En bukett från Anja, Yvonne, Kerstin, Annelie och Marika.



En fin bukett från bästa David




Från mamma =)



Ljuslyktor från sötaste Emelie, hemmagjodra kolor från Moa, te från Annelie, en liten låda med sysaker från mamma så hon har lite att använda när hon kommer över och ett "datorbord" med fläktar från min bror.


PINK-party

Våran kära Maja fyller 30 år och såklart blev det PINK-party =) Jätte roligt tema tycker jag.. Alla skulle ha ngt rosa på sig, eftersom det är Majas favorit färg...  Hon hade dekorerat jätte fint i rosa så klart, massa ljus och ballonger.... En mycket trevlig och lyckad fest!!!



Födelsedagsbarnet.




Bordsdekorationen.




Så fina rosor.

Present med Posten

Idag fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Spännande =) Undrar vem det är ifrån och vad det är.. Jag vet iofs vem det är ifrån, en galen skånepåg, men jag har ingen anning om vad det är i paketet. Vilket var meningen eftersom det var en födelsedagspresent till mig =)
Jag skyndade mig från jobbet till lilla butiken i Sågen för att hämta ut paketet, sedan skynda mig vidare till Huddinge för att köra sista BC-passet där med Marco. Det blev sista passet i Huddinge, sen blir det inga fler pass med Marco där..  
Men fortfarande så låg mitt paket oöppnat i bilen och vänta på mig. Jag skyndade mig hem, tog en dusch och ringde sedan till Martin. Det var ju en present från honom så han fick vara med när jag öppna det... Och OM jag blev glad, fick min favorit nalle av honom. Jag blev såååå glad =) Nu längtar jag ännu mer tills han kommer upp igen, vilket är om ca 12 dagar =)



Den lilla lådan =)







Min fina nalle =)

Julgranen

Julgran eller inte?! Det är den ständiga frågan mina föräldrar ställer varje år och varje år får dom svaret, klart vi ska ha en gran. Iår blev jag lite chockad då jag inte fick fråga utan istället fick ett sms med en bild på en gran som var färdig klädd och klar... Åkte dit och tog en fika och kollade in den fantastiska granen. Den blev såååå fin.

 




Besök från Skåne =)

I fredags fick jag fantastiskt besök från Skåne. Världens bästa Martin kom och hälsade på i helgen. Hämtade honom på Centralstationen vid 17.30 sen åkte vi till Vegabaren och åt lite mat. På kvällen blev det trevligt med film. På lördagen blev det en heldag i stan, mycket mysigt. Vi tog en promenad genom Gamla Stan tillbaka till centralen. Efter det åkte vi hem igen, lagade mat tillsammans och kollade film halva natten. Idag söndag åkte Martin hem igen, hade gärna sett att han stanna längre men har en stark känsla av att han kommer och hälsar på snart igen. Eller att jag tar en tripp ner till Skåne. Fick en lite gullig present av Martin när han kom. =)


Guldhjärta som guldhjärta

Som ni säkert vet så var ju min BC instruktör Marco nominerad till Guldhjärtat, men han vann tvärr inte. Så då fixade vi vårt eget pris till honom. Peter som är med på BC kom på iden att vi skulle visa hur mycket vi tycker om Marco med att ge honom en flaska vin. Det gjorde vi och så fixade jag ett kort som vi alla på BC´n skrev på. Det blev riktigt lyckat när jag och Peter i början av passet gick upp på scenen och överraskade Marco lite. Det var super kul och han blev mållös.. Så lyckat!!!


Julpyntat =)

Så nu är det snart jul och min balkong har blivit lite julpyntad. Har även bytt till julgardiner och tagit fram allt pynt.... nu e det bara en julgran som saknas, funderar på att köpa en plast och ställa i vardagrummet.. Men vi får se.. Kan bli lite trångt, får lägga alla julklappar under tv:n så länge =) och på tal om julklappar. Har snart inhandlat alla, är grymt impad av mig själv att jag är så tidigt ute.. Nu e det bara att slå in dom som e kvar... Ska bli så mysigt.. Tända lite ljus, slå in paket och lyssna på julsånger. Det blir perfekt =)





BC 50

Idag fick vi köra hela nya BC 50 och FAAAAAN va grymt det var... Måste erkänna att benlåten knäckte mig nästan... Måste nog se till att köra lite extra ben i veckorna så jag pallar med den låten. Men det var grymt, vi var grymma och Marco var grym. Lite fel kan det bli, som att cd-skivan inte vill som vi... Men topp betyg ändå.
Synd bara att jag missar passet i Huddige på torsdag kväll.
Men måste man jobba så måste man. Det är ändå ganska kul att jobba kväll när man inte gör det så ofta. 

RSS 2.0