Sovmorgon

Min lilla skrutt var verkligen trött idag. Klockan är nu snart 10 och han sover fortfarande. Jag tror att han drömde lite otäckt inatt då han halvt vaknade och fick hålla mig i handen för att somna igen. Dessutom har han lyckats trassla ut sin ena arm ur ärmen på pyjamasen gullunge. Nu har jag fått äta frukost i lugn och ro och längtar tills liten vaknar så vi kan morgon mysa. 

Usch för sprutor.

Idag var vi på BVC så lilla V kunde få sina vaccinations sprutor. Det blev 2 st, en i vardera lår. Stackarn tyckte inte om det alls, han blev jätte ledsen och har nu varit grinigare än vanligt på kvällen. Ingenting har varit bra. Just nu sitter han i sin "gungstol" och har äntligen lyckats somna lite. 




Julmarknad

Igår söndag, var vi på julmarknad vid Taxinge slott. Det var jag, lilla V, mormor och morfar som åkte dit. H jobbade tyvärr och kunde då inte följa med. Vi hittade massa fint och massa godsaker. Men det vi kom hem med var polkagrisar och glögg. Mums. Kallt var det så det var tur att vi hade en varm overall på lilla V. 


Sovstund

Så här glad är man när man vaknar upp efter en liten powernap




Duktiga killen

Har tyvärr inga bild bevis. Men igår 20 nov så vände sig lilla V från mage till rygg 3 gånger. Han är så otroligt duktig. Mamma kan inte vara stoltare. 

Trött

Ibland är det svårt att hålla sig vaken. Speciellt när man sitter så skönt i sin "gungstol". 


Fin i fluga

Igår (fredag) var vi på begravning. Så då blev det fin kläder på lilleman. Fluga och allt. Han skötte sig exemplariskt när han och H gick fram för att tända ett ljus till minne av H's farmor. Ja, han skötte sig exemplariskt hela dagen/ kvällen. Vi var på Grand och åt middag efter begravningen. 


Mmm spya

Tack lilla V, den spyan prickade du in bra. 


Järngänget

Igår var lilla järngänget på promenad runt Rudan. Alvin, Sigge och Lilla V tog sig en promenad i solen så mammorna fick prata av sig lite. Hur mysigt som helst. Efter promenaden gick vi hem och fika hos Sigge. Sen åkte vi och överraskade pappa på jobbet. Såå mysigt. 


Äntligen

Låt oss presentera:
Vincent Henrik Elis Nicolas Ternstedt. 

Det var det vi postade. Nu har våran guldklimp äntligen fått hela sin namn kombo 😃

Postat

Vi har varit på viktigt uppdrag. Vi har lagt viktiga papper på lådan. Nyfikna på vad det kan vara?! 


Tv:n

Det är väldigt spännande att kolla på tv med pappa 


Farsdag

Första farsdag har vi nu firat. Det blev frukost och massa mys. Pappa H fick även att vi ska ha en familjedag med massa skoj, mys och fotografering. Hoppas på att det blir jätte fina kort. 


Efter att vi firat pappan så åkte vi hem till mormor och morfar för att fira morbror dom fyllde år samma dag. Hade en jätte mysig eftermiddag med fika och middag. Efter det åkte vi hem och mös i soffan. 

Allahelgona helgen

Har spenderat hela helgen på H's landställe. Så otroligt mysigt. Alla var där. Vi åkte ner efter att Henrik slutat sitt arbete. Det var tur det, lilla V sov nästan hela vägen ner. Tur att han gillar att åka bil. Det bästa med att åka ner på kvällen är att man får som en extra natt på landet. Det finns inget som slår att vakna upp där nere. Det är så fridfullt. Även lilla V tyckte man sov bra på landet. 


RSS 2.0