Pappa på riktigt

Igår fredag var vi på kommunhuset och skrev på alla papper som intygar om att H är lillemans pappa. Så nu e han pappa på riktigt enligt Skatteverket. Detta firades med att pappa fick en ny frisyr och att vi sen åkte hem och sov. Både H och lilleman var jätte trötta efter dn natt med inte så mycket sömn. 


Sömnig

Ibland är det svårt att hålla ögonen öppna när man testar nya saker. Sitter ju sååå skönt i min babybjörn =)


Sover skönt?!

Ibland undrar man hur barn kan sova så skönt i dom mest konstiga sovställningarna. Men söta är dom. Speciellt min prins. 



Underbart

Det bästa mamma har lägger hon på bordet. 


Hur ska det gå??

Idag jobbar H långpanna, dvs han jobbar öppning till stängning (10-01). Så jag och lilleman får klara oss helt själva hela dagen. Ska bli intressant och se hur trött man blir på en skala. Kommer nog gå super bra. Hoppas på det iaf, för H jobbar likadant imorgon oxå tyvärr. Inte mycket vi får se av pappan dom här två dagarna inte :-(

Natten då "naveln" föll bort

Inatt så trillade äntligen den lilla snutten av navelsträngen av. Blev lite förvånad när jag lyfte upp lilleman för att byts blöja när det var ngt som trilla ner i babynestet. Trodde först att det var nappen, men den låg så fint på sidan. Då trodde jag att det kanske var ett litet djur men så såg jag att det var den lilla skrumpna biten navelsträng dom trillat av. Lycka!!!!!! 


Morfar mys

Idag åkte vi och hälsade på morfar som var hemma. Passa på att mysa och sova i morfars trygga famn. Så skönt tycker lilleman. 


Pappa äntligen hemma.

Nu har min älskling och Lilla V's pappa äntligen kommit hem. Han har varit på golfresa i 4 dagar och har verkligen varit saknad här hemma. Så igår blev det lite familjemys i soffan. Även om jag var super trött och somna på soffan. Lyckan var i allafall stor när H kom hem. 

Sleepless

Idag har lilleman inte velat sova. Han var vaken från ca 08 till ca 13 då han äntligen somna. Helt utslagen. Sov i ca 1,5 timme för att sedan vakna och åt lite sen somna precis om igen. Hoppas nu att han sover i minst 2-3 timmar till för det behöver han. 


För att pappa är bäst

Just nu är det vara jag och lilleman. H är på golfresa med min pappa och kommer hem på måndag kväll. Som tur är så är min mamma hemma med oss om det skulle vara ngt. Men vi saknar H/ pappa jätte mycket och längtar tills han kommer hem. 


Kärlek....

Fick en underbart fin "förlossnings" present av min älskade H. Är så lyckligt lottad att ha honom i mitt liv. Även att vi har fått världens finaste son. Älskar er båda otroligt mycket ❤




Eftermiddags mys

Kan det bli mysigare än så här?? Tror inte det. 



Morgonstund.......

Så härligt när allt klaffar. Tyvärr var lilla V vaken med pappa inatt och hade nog lite magknip, för han var väldigt gnällig. Jag fick å andra sidan verkligen sova ut vilket var underbart skönt. Tänk att jag har en sån underbar sambo och lilla V har en så underbar pappa. Vi är verkligen lyckligt lottade. När jag vaknade till vid 05:45 hörde jag hur gnälligt det var. Lilla V fick amma lite hos mig och somna på 5 min. Sen sov han i ca 1,5 timme för att vakna upp och amma lite till och nu ligger han och sover igen. Såå mysigt. Jag har hunnit äta frukost i lugn och ro och njuter nu av en kopp kaffe. Sen ska vi ut på en promenad så pappa får sova i lugn och ro och vi får en massa frisk luft. 


Ikea

Igår blev det en premiär tur till Ikea. Handla inget annat än saker till lilla V så det var ju lika bra att han följde med och godkände det vi skulle köpa. Det blev 2 filtar, ett bäddset till spjälsängen, en tvättkorg, en skattkista att lägga saker i och plastad frotté om olyckan skulle vara framme i vagnen eller sängen. Tror det var allt. Bra blir det iaf. Efter det åkte vi och hälsade på hos Oscar och Martina. Tyvärr kom vi hem ganska sent då det var bara att äta och sen sova för hela familjen. Det var iaf en super mysig dag. 

Mammaledig

Så härligt att lilleman äntligen har kommit. Gör just nu inget annat än lär känna denna lilla krabat som legat och bökat i min mage i 9 månader. En helt fantastisk upplevelse. 


RSS 2.0