26/5-15

Idag när mamma hämtat mig på förskolan då hittade vi jätteroliga blommor på vägen hem. Maskrosor som blivit fluffiga och som man kunde blåsa på så flög fluffet iväg. Det var jätteroligt 😃




Lite svårt var det allt men tillslut så fick jag till det och fluffet flög iväg. 

24/5-15

Efter att jag och mamma ätit en mysig frukost så klädde vi på oss och gick ut. Vi tog en liten promenad och hamnade tillslut på en jätterolig lekplats. Här kommer lite bilder på det som var roligast. 

Gräva i sandlåda är alltid kul. 


Ser ni mig??? 😃




Tittut här är jag 😊

Efter att vi lekt klart gick vi hem och åt lite lunch. Sen var det dags att sova middag. Det behövde jag verkligen för sen ska vi på dop. Lilla Elis ska döpas idag. 

24/5-15

Mammas bästa frukost sällskap



23/5-15 2-års kalas hos Alvin

Idag var jag bjuden på 2-års kalas hos Alvin. Det regnade på förmiddagen men lagom tills vi skulle på kalas så kom solen fram 😃. På vägen dit så somnade jag i bilen för jag hade inte sovit än. Jag hade alldeles för mycket spring i benen. Så det blev vara en liten sov stund idag. Väl på kalaset så var det så roligt för det var så många barn där. Alvin hade dessutom massa roliga leksaker på tomten. 

Den här var superkul. Det lät när man tryckte på dom olika knapparna. 


Den här kunde man gräva med. Det var bara lite svårt att nå fram till handtagen. Men den var kul att klättra på ändå. 
När vi skulle åka hem sen så fick man en kalaspåse fylld med massa goda saker såsom vindruvor, kex, ett russinpaket och lite annat smaskigt. 

Efter kalaset åkte vi och handlade lite mat. Vi skulle grilla. Sååååå gott med grillat kött. Efter middagen så passade vi på att busa lite sen var det dags att sova. Imorgon ska vi på Elis dop och då måste man vara utvilad så man orkar busa med alla vi ska träffa imorgon. 

Lammi fick vara med när jag drack min välling i mammas famn 😊

22/5-15

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit på förskolan och mamma och pappa har jobbet. Men när jag och mamma dammsög på övervåningen så skulle jag stänga en dörr och klämde min tumme så jag började blöda 😢. 

Just nu sitter jag och mamma i sidan och jag håller på att somna. 
God natt och sov gott. 

21/5-15

Idag var det förskolansdag vilket betydde att alla barnens föräldrar var välkomna att komma och hjälpa till med städning och målning och så. Plus att vi fick grilla korv efter att man jobbar på lite. Vi hade lite otur med vädret då det började åska och spöregna men när mamma kom till förskolan så kom även solen 😊☀️. Det var tur det så vi kunde måla lite iaf. 

Här sitter jag på en av hästarna vi har på gården 😃. Jättekul!!!!!


En trasig skottkärra är även den jättekul att leka med 😃. 
När vi var klara så åkte bag och mamma hem och myste i soffan. Det är den bästa stunden på dagen tycker mamma. 


12/5-15

Det e väldigt kul att få hjälpa till när mamma lagar mat. Idag blev det potatis och fiskpinnar. 



Efter maten så behövde jag bada. Oftast när jag får springa naken så händer det att jag kissar på golvet. Som tur var så har jag köpt en potta till mig som mamma tog fram. Och tid var det för när jag satte mig på sen så bajsade jag för första gången i den. Så himla duktig jag var. 


Efter badet så var set dags att sova. 

Puss å kram från V 


8/5-15

Idag har V varit lite piggare på dagen. Matlusten är inte vad den brukar vara. Det är bara välling som gäller. Vi började morgonen med att spela lite, eller snarare lägga lite puzzel på paddan. Det e super kul tycker V. 

Lite senare, innan lunch gick vi ut och tittade om det kommit ngn post, vilket det inte hade gjort. Men det var ju jätteskönt väder ute. 





Nu är det dags att gå in och äta lunch och sen sova lite. 
Sim vanligt när V är lite sjuk så är det bara välling dom passar. Men idag ville han ha lite gurka och mjölk. Ja ja är det det han vill ha så får han det. 


Mmm jättegott. 

Efter att V sovit och ätit mellis så provade vi att sätta oss på pottan. Det börjar bli dags att träna lite nu. Förhoppningsvis kanske vi blir lite blöjfria i sommar. 


Efter att vi ätit middag så tog vi oss en liten kvällspromenad. Jättemysigt i solen och det sköna vädret. 


Puss å kram från oss 💕

7/5-15

Idag har vi varit hemma eftersom V hade feber igår kväll. Han har varit väldigt pigg påförmiddgen, men vid lunch var han väldigt trött. Idag har det bara varit välling hela dagen. Han har inte velat ha nånting annat. Blir lätt så när man inte mår bra. 

Jag fick iaf lite hjälp att dammsuga av nedervåningen. Det var jätteroligt att få dammsuga själv. 

Trots att den inte var riktigt ihop kopplad med resten av dammsugare så var det väldigt roligt. 
Efter att vi var klara så tyckte V att set behövdes lite mer färg i fönstret ut mot gatan. Så det fixade han 😄👍🏻




Det blev ju väldigt fint.
Vincent tyckte även att hans insatts var värd en liten applåd 😂👏🏻

Efter sov stunden på 2 timmar så vaknade V upp och tittade ut genom fönstret och gissa om han blev glad. Det stod ju en brandbil vid garagen mitt över gatan. Så vi skyndade oss ner och klädde på oss. Det var ju sååå spännande att gå dig och titta lite. När vi sedan skulle gå hem igen så kom det tre brandmän och hoppade in i bilen. Dom vinkade glatt till V som var helt överlycklig när brandbilen gasade iväg. 



Efter våran lilla lilla utflykt gick vi hem. V blev lite sämre och somnade om i ca 1-1,5 timme. Skönt attiska när man inte mår så bra. Han somnade sedan för natten vid ca 20 och nu hoppas jag att han sover gott hela natten så mamman oxå får sova gott. 
Puss å kram 💕

Onsdag 6/5-15

Idag är mamma ledig så pappa slapp gå upp med mig när jag vaknade kl 06. Jag vet att mamma uppskattad att gå upp med mig tidigt på morgonen, det blir ju alltid lite morgonmys I soffan med en flaska välling. Sen brukar vi busa tills det är dags att gå till dagis. 

Dom här är såå roliga. Man ställer upp dom, sen välter man dom. Hur kul som helst. 


Puss å kram från mig 💕

26/4

Hej,

Nu börjar våren komma med stormsteg. Då går man sitta ute och äta frukt. Gott! 

Skönt med sol


Med mina GUULA stövlar 

RSS 2.0