Räkningar, mys och shopping

Ledig en fredag för ovanlighetens skull. Började dagen starkt med att äta frukost och betala räkningar. Bra jobbat!! Då var dom iaf avklarade. Efter de åkte jag över till bästaste Klipp-Anna och myste lite med Molly. Så härligt bör hon bara skrattar hela tiden. Efter att vi hällt i oss en kopp kaffe begav vi oss till Forum Nacka för att shoppa lite. Här är ett smakprov av det jag shoppade.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2984016/images/2012/pic_190997098.jpg" class="image">


Nytt utseende.

Så var det ett faktum. Vi ska få helt nya arbetskläder. Inte alls likt det vi har nu. Dom är designade av samma designer som designar åt Oscar Jacobsson. Så, vad tycker ni?? Har fått delade meningar på jobbet om dem nya kläderna. Men jag tror att med tiden så kommer det bli toppen.


Äntligen FREDAG!!!

Sista dagen på mitt 11dagars pass. Ska bli så skönt att vara ledig imorgon, eller vänta, vara ledig från jobbet. Tro inte att jag inte har bokat upp en massa saker nu när jag äntligen är ledig. Börjar med BC 9-10, hem duscha för att gå på kalas kl 11. Efter det blir det troligtvis lite tvätt som behövs göras och så lär det jag bli uppbokad på kvällen oxå. Det är ju trots allt Mello =)


Vilket ös!!!!!!!!!

Idag var Marco äntligen tillbaka på BC´n i Haninge och vilket JÄVLA ös det blev. Helt otroligt hur han kan få fart på en hel sal med "combat-tanter". Han är verkligen grym, trots att skivan inte ville som han och några få missar. Men vad gör det när han är den bästa av dom bästa. Det var iaf grymt skönt att få ta ut sig ordentligt efter en dags jobb.. Är mitt inne i mitt 11 dagars maraton på jobbet. Är bara ynka 4 dagar kvar.. Ska bli skönt att få vara ledig i 1 dag sen... Skulle ha varit ledig både lördag och söndag, men jag tog ett extra pass på söndagen, det är ju trots allt dubbelt betalt hela dagen =) blir bra klirr i kassan sen...

Bebismys.......

Idag har jag och Emelie varit och hälsat på hos våran kompis Malin som blev mamma för ca 1 månad sen. Vi var lite bebissugna så vi åkte dit med lite fika och presenter. Åhh va mysigt det var att sniffa lite på Lexus. Han är ju sååååå socker söt... Helt underbar =)


Underbara Måndag

Idag har jag för första gången på många år varit ledig en måndag. Vilken lyx =) Brukar i vanliga fall börja jobba kl 06 och det var så skönt att somna om när jag vaknade 05,20 imorse. Vaknade sedan igen vid 08 och fixade mig då en riktig lyxfrukost. Det blev kaffe, kiwi, keso med hallon och en knäckebröds skiva med skinka på. Sååååå smarrigt. Har hunnit med lite nyttigt idag också så som att tvätta, slängt lite pappersskräp och framför allt fikat med min far. Vi hade det helmysigt. Har även hunnit med ett pass på gymmet och det blev ju såklart BC. Men tyvärr så var Marco bort rest så jag ska vara ärlig och säga att jag gjorde inte mitt bästa idag... Men jag var iaf där och kämpa lite grann... Det är inte samma sak när inte Marco är där med sin energi.


Söndagsmys

Så idag har jag varit fuktig och jobbat lite extra. Jobbade 10-18 vilket ger lite extra klirr i kassan den 25:e eftersom det dessutom ger 100% OB idag. Efter jobbet blev det lite handling, köpte en massa gott sim vaniljsemla, godis och chips. Tyckte jag var värd det. Så det blir till att slappa i soffan med en massa gott och förhoppningsvis ngt bra på tv.


oj oj oj.....

Nu har jag varitt slarvig allt för länge.... Så nu är det dags att rycka upp sig.. Lovar här och med att bli bättre på mitt bloggande, har haft en lite svacka i blogglivet, men nu ska det bli på topp igen... Så håll ut det ska komma en masa rolig läsning från och med nu =) Puss o kram

RSS 2.0