31/1-15

Idag blev det mannagrynsgröt till frukost. Det var sååå mumsigt 😊





26-27/1

Hej,

Måndag tisdag har jag varit hemma med mamma då jag är sjuk. De går bra så länge jag får mycket uppmärksamhet, när jag inte får de blir jag ledsen. Hoppas jag mår bättre snart så jag kan gå tillbaka till dagis. 

Kram

24-25/1

Hej,

I lördags spenderade jag ett par timmar med mormor och morfar på eftermiddagen. Mamma och pappa jobbade nämligen om varandra i ett par timmar. De var jättekul.

På söndag kom farmor tidigt och lekte med mig. Mamma hade åkt till jobbet och pappa skulle annars inte få sova på 32timmar. Jag och farmor var ute och gick, när jag blev trött åkte jag vagn. Jag somnade i vagnen, jättemysigt! 

Tack alla mor & farföräldrar för att ni kom och underhöll mig i helgen! Saknar er redan.

Kram kram

20/1

Hej!

Denna vecka när jag har vaknat så har vi busat innan vi gått till förskolan. 


Titta i lådan! 

Oj ännu en skön overall!



Det har varit lite "krokodiltårar" på förskolan men de är bara för jag saknar min familj! Men allt går bra och jag lär mig. 

Kram


16/1

Hej,

Idag när jag gick till dagis testades en ny overall, jättefin o skön! 




På förmiddagen fick vi leka med vatten, de var jättekul. Pappa gick iväg och drack kaffe men då blev jag ledsen. Resten av dagen höll jag stenkoll på pappa, men Han var bara borta 1min i taget.

Jag somnade bättre idag, men lite måste man protestera. På eftermiddagen lekta jag återigen med det bästa, vatten! 


Pallen hämtar jag såklart själv, spelar ingen roll var fröknarna gömmer den ;)

Kram

15/1

Hej,

Idag har jag varit på dagis/förskolan mellan 9-15. När jag och pappa kom dit så skulle vi vara ute, blev 1tim av frisk luft. Jag var lite röd om kinderna när vi kom in i värmen. 




Till lunch fick jag blomkålssoppa och macka. De var inget gott, trotts att pappa sa det. 

Jag protesterade när det var sovdax,
men det gick bättre idag. Sen var det fullfart. Pappa gick iväg i 20min och det gick jättebra. Sen kom mamma kl:15 och hämtade oss. Det var en rolig överraskning! Sen gick vi hem och busade som vanligt. 

Kram 



13/1

Hej hej!

Idag var ja på förskolan hela dagen! Jag och pappa var där redan kl: 09.


Jag hade jätteroligt. Jag kan tvätta händerna hur ofta jag vill (minst 100grr om dagen), finns massa traktorer och en rushkana! 



När de andra barnen busade som mest tog ja det lugnt, och när de var tråkiga livade jag upp stämningen! Vi fick torsk till lunch och yoghurt med massa färsk frukt till mellis. Men jag sov mellan måltiderna som de andra barnen. 

Vi gick hem vid 15. Jag sprang ner för backen för att träffa mamma som väntade hemma. Här fanns dock en fin snökoka som jag blev tvungen att inspektera närmare.


Längtar redan tills imorgon!
Kram kram

12/1

Idag var ingen vanlig dag, för idag började jag på förskolan! Först busade jag med pappa på min nya matta i mitt rum, jättefin!


Sen byte vi om för att göra oss redo


Vi var på förskolan i 40minuter. I början var de jag och 2andra, sen kom 8barn till! De var jättekul, de hade även en rushkana! De varv tråkigt att lämna men imorgon får jag vara där längre. Jippi


Kram

9/1

Hej,

På eftermiddagen kom de massa snö. Så efter jag ätit upp mammas mat tog jag och pappa en liten promenad. 

Oj jag ramla...

Pappa, antingen hjälper du mig upp eller så lär du mig hur man gör en snöängel! 

Tack, kan vi gå vidare nu?!

7/1

Titta mamma och pappa jag kan blåsa :) 




2/1-15

Nu e det nytt år. På nyår var vi på Värmdö hos Adele och Althea. Vi hade jättekul. Vi fick presenter av både tjejerna och av farbror Michel. Bilder kommer lite senare då mamma inte tig några med sin mobil. Idag var jag, mamma och morbror Johan på Andys och lekte efter att jag sovit middag. Det var jätteroligt. Jag och morbror klättrade högt upp och åkte snabba rutschkanor. 






Efter att vi busat runt ett bra tag blev vi hungriga och törstiga så då åt vi varmkorv och drack lite äppeldricka. Jag fick smaka av morbror. Men han hade ungen nappflaska att dricka ur utan ett sugrör. Tillslut så förstod jag hur man skulle göra. 





Mm jättegott

27/12-14

Idag var jag och mamma ute med min pulka. Det hade kommit lite snö så vi passade på. Det var roligast att dra den. Jag fick åka i den när mamma drog men det var inte så kul. 







26/12-14

Nu är det snart dags för mig att börja förskolan och mamma ska börja jobba, så jag har fått ett eget rum. Det blir jättefint och jag slipper bli väckt av mammas väckarklocka ifa Jag sover när hon ska gå upp. Dessutom är jag ju en stor kille nu. Så här ser mitt rum ut. Det är inte riktigt klart än. 


Min säng


Några lådor med lite leksaker


Min jättefina bokhylla jag fick av faster Ingegärd och såklart min myspöl. Tror dock att vi ska ta ner pölen till vardagsrummet igen och så får jag en matta här uppe. Visst blev det fint?!



24/12-14

Nu e det jul, här i vårt hus. Jultomten hade varit här på natten och lagt ett litet paket i min julstrumpa. Jag fick en liten bil, Bärgarn. Så glad jag blev över den.  Den fick följa med ner och dricka välling i soffan. 




Lite senare på dagen när vi gjort oss fina så kom min morbror, mormor, morfar, farmor och faster. Alla dom skulle fira jul med mig, mamma och pappa. Självklart var vi jättenyfikna på när tomten skulle komma. Jag har gått och hoppats hela dagen och till slut kom han. 

Mamma titta vem som knacka på dörren. Det var lite läskigt så jag vågade inte riktigt lämna pappa. 


Men som tur var så var tomten väldigt upptagen så han stannade bara en liten stund. Efter att tomten åkt vidare med sina renar så fick vi öppna massor med julklappar. 




Fina faster


Efter att vi öppnat alla julklappar så var vi trötta, så lite fika på det smakade gott. När alla gått hem så somnade jag sött. Jag var väldigt trött. Ganska jobbigt att fira jul. Så många saker som händer. Men det är ju så mysigt. 

23/12-14

Nu är det inte långt kvar tills jag börjar på förskola. Ska bli jättekul tycker jag. Få en massa nya kompisar och lära mig massa skoj och bus. Jag e redo. Väskan e packad så nu kör vi 





21/12-14

Mm gröt är gott. Lite svårt att äta själv. Men man gör så gott man kan. Självklart får j lite hjälp av mamma ☺️





RSS 2.0