16/12-14

Mmm Idag fick jag potatis, kokt torsk och gröna ärtor till lunch. Det var så mumsigt. 




Efter lunchen så åkte jag och mamma till Andys för att träffa Emelie och Alvin. Vi hade det jättekul. Vi hoppade en massa på studsmattan och åkte rutchkana. Eller rättare sagt vi försökte klättra upp för den. 




Vi hade det sååååå kul. Jag gillar verkligen att leka med Alvin 

18/12-14

Hipp hipp hurra det är min mammas födelsedag idag. 

Jag och mamma gick upp ca 05:15 då jag ville ha lite välling. Men eftersom det är mammas födelsedag så somnade vi om och sov till nästan 08. Det var så skönt. Efter det gick vi ner och drack mer välling och mamma drack kaffe. Vid ca 10 tog vi oss en promenad till port 73. Där fikade vi och tittade lite i affärerna. Men jag ville inte shoppa eller äta min mat så vi gick hem igen. Innan vi gick så ville mamma ta kort på mig. Jag tyckte inte det var nödvändigt. 


Men det är ju mamma så ett litet leende måste man ju bjuda på. 


Jag somnade iaf på vägen hem. Det är så skönt att sova ute i friska luften. När jag sedan vaknade så firade vi mamma och hon fick sin present som jag och pappa var och köpte häromdagen. 


Hon blev jätteglad. Hon hade tipsat pappa om att hon ville ha detta armband så vi köpte såklart det till henne. 

Hoppas nu mamma var nöjd med sin födelsedag trots att jag har varit lite gnällig och busig. Men det är ju sån jag e 😊

17/12-14

Det bästa denna gossen vet är att stå i vardagsrumsfönstret och titta ut. Speciellt när han vet att pappa nästan är hemma och som nu, när han fick se det snöa. Han var överlycklig 




Åh vad är det här?


Titta mamma och pappa, det kommer blommor på den igen. 

17/12

Hej,

Så här ser jag ut när jag äter en apelsin, lite surt :)






Kram

13/12-14

🎶Sankta Lucia...... 🎶 idag är det lucia och det ska jag självklart fira lite med mamma och pappa. Jag och mamma började morgonen med att dricka lite välling i soffan. Hon tyckte min morgonfrisyr var så fin så jag fick allt ställa upp på en bild 😬




Sen fick jag äntligen min välling. 


Mmm så gott och mysigt på morgonen. 

Eftersom att det är lucia så ska jag självklart vara tomte idag. Lite posering vid granen hör väl till. 




Egentligen får man inte röra granen men det kliar ju i fingrarna så e man snabb så hinner man röra lite ☺️








Snart är det jul och det ska bli så mysigt att hela familjen kommer hit och vill fira med lilla mej 🎅🎄

10/12-14

Min nya tröja säger ALLT om mig, med endast två små ord 




Kurragömma

Hitta mig om du kan 😄




9/12-14

Gubben i lådan, vad har du för dig????




Idag busade jag lite hemma på morgonen sen åkte jag och mamma till Andys där vi mötte upp med morfar. Jättekul att morfar ville följa med dit och busa lite. 


Jag och morfar skulle åka den hör stora rutschkanan men jag tyckte det var roligare att klättra ner i trappan som vi gick upp i. Efter att vi lekt klart gick morfar och köpte lunch till mig. Jag fick varmkorv, supergott. Mamma och morfar fikade lite bara. När vi var klara åkte vi till Maxi och handlade lite och köpte en gran. Jag hjälpte morfar att välja ut en stor fin. Mormor ich morfar ska ha en gran ute på tomten i år. Kommer bli så fint och jag ska självklart hjälpa morfar att fixa granen när vi kommer hem till honom. Titta, så hör fin blev den 😃. 

När vi var klara med granen så kom mormor hem. Hon blev jätteglad när vi gjort så fint. Innan jag ich mamma åkte hem så hjälpte jag morfar med disken eller rättare sagt jag ville ju bara leka med det rinnande vattnet ☺️. 





6/12-14

Hörde jag att mamma skulle åka och träna. Jag e klart att följa med. 

Skorna är kanske lite stora men vad gör det, pyjamasen sitter ju perfekt. 

Ha ha det här är roligt



5/12-14

Idag hade jag och mamma morgonens. Vi åt äggröra och smörgås till frukost. Jätte mumsigt. 



4/12-14

Idag behövde vi ge oss ut med bilen tidigt för vi skulle lämna in den på service på morfars jobb. Så vid ca 7:15 gav vi oss iväg. När vi kom fram så mötte vi morfar och jag fick följa med ut på verkstaden och lämna nyckeln. Sen hittade vi Barbara, en jätte snäll flicka som städar på morfars jobb. Jag tycker det är så kul att städa så jag fick hjälpa henne lite. Det var så skojsigt. 




3/12-14

Ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig. 

Hur ska jag komma loss nu? 


Sluta ta kort mamma och hjälp mig istället 😃

2/12-14

Idag blev det potatisbullar, bacon och lingonsylt till lunch. Supersmarrigttyckte Vincent. Han var jätteduktig på att äta. 

Titta va gott!!!!! 

Mmm lingonsylt e bäst

Efter att vi ätit lunch tog vi oss en promenad till Maxi för att köpa grytbitar som vi glömde igår när vi var och handlade. På Maxi stötte vi på "gammelmoster" Ingegärd. Jättemysigt. Sen när vi kom hem så var den en liten kille som inte ville kliva ur sin vagn. Han satt bra där. 

Super mysigt att titta på tv i vagnen 😃 

På kvällen gjorde han bara bys. Hela 3 gånger klättrade han upp på tv möbeln och ställde sig och banka på tv:n. Mamman blev skogstokig. 

Här kan man ju sitta 😃

Men det är lite trångt 

1/12-14

Idag har vi inte gjort så mycket. Mest busat omkring. Vincent gick och rotade lite i sin byrålåda där det ligger kläder som är förstora. Där hittade han den super gosiga tröjan han fick av sin morbror. En Chewbakka jacka, hur mjuk som helst. Dock lite stor men Johan kunde inte motstå den. Dem tog iaf Vincent fram och ville ha på sig. Så klart så fick han det. 
En liten Chewbakka i hallen. Bäst man ser upp när man kommer på besök. 

En liten Chewbakka, mer söt än läskig 


Mamma, min hand är borta

RSS 2.0