26/3-15

Så här gör vi en morgon kontroll. Vincent e så duktig att han kan själv ☺️

Idag hade vi inte lika hög feber. Men ändå 39,3. Så det blir att vara hemma resten av veckan. Lilla grodan, hoppas det går över snart. Det är inte mycket han vill ära. Helst välling men den får han inte behålla alla gånger. 

25/3-15

Trots att man är snorig, hostig och har 40 graders feber så orkar man påskpynta lite hemma. Så här duktig var V på att påskpyssla med mormor och morfar. 




24-25/3-15

Igår fick jag åka och hämta en liten febrig kille på dagis. 39,9 visade termometern när vi kom hem. Som tur var så hade jag vara en timme kvar för mig att jobba. Vi kom hem och V fick i sig lite välling och alvedon. Han somnade sedan vid ca 16:45 och sov på soffan till ca 20:30. Sen vaknade han med 40 graders feber igen så det blev en alvedon till och välling. Men den kom tillbaka som ett brev på posten. Troligen pga den höga febern för det har inte kommit upp något mer. Idag på morgonen efter att han fått i sig en så är han hyfsat pigg ändå. 



Idag ska vi åka hem en sväng till mormor och morfar som kom hem från Teneriffa igår. Jag ska åka och hämta mina tandskenor så jag kan bleka tänderna och under tiden får V roa mormor och morfar. 

15/3-15

Idag flög pappa till Oslo med jobbet och jag fick följa med till Arlanda för att se på alla stora flygplan. Tyvärr så såg vi inga då det var super lång kö för att lämna av pappas väska. Men på tisdag ska vi åka och hämta pappa igen så då kanske jag får se ett. Vi hoppas på det. Jag gjorde iaf ett försök att få följa med pappa sin resa men jag blev snabbt upptäckt. 



Efter att vi lämnat av pappa så åkte vi hem till mormor och morfar för att ära middag. Även morbror kom dit med sin tjej Sara som vi fick träffa för första gången. Jag var lite blyg i början men efter ett tag så var det mest lite spännande. Efter middagen så körde vi hem Sara, sen åkte vi hem och sov. Jag var sååå trött. Imorgon så ska jag till dagis tidigt, tidigt. Mamma kommer att lämna mig redan vid 07. Så det blir första gången jag äter frukost där. Det ska bli spännande. 

15/3-15

3 år har gått sen jag och H träffades. 3 underbara år med många minnen och fler kommer det att bli med åren. Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är min bästa ❤️








Tack för att du har gett mig det absolut finaste i livet, din otroliga kärlek och våran underbara son. 
       💕Älskar dig nu och för alltid💕




13/3-15

Igår när mamma hämta mig på dagis så gick vi till parken för att åka lite rutschkana och busa lite. Det var så fint väder ute så vi ville passa på att njuta lite. 



När vi kom hem gjorde mamma lite mat till oss. Nudlar, kassler och wokgrönsaker. Mums va gott det var. Grönsakerna åt jag upp först för dem är godast. 

Efter maten så planterade vi lite minipåskliljor i hinken på framsidan. Vi ville göra lite fint tills pappa kom hem och självklart till påsk. Så här fint blev det när vi var klara. Jag fick dekorera med stenar. Måste säga att jag gjorde ett superbra jobb. 



Såå klar 😃💐. 

12/3-15

Idag skulle pappa jobba sent igen så vi åkte över till mormor och morfar och åt middag. Det blev potatis med falukorv. Mums va gott det var. Ibland måste man psyka mormor och morfar lite så man får som man vill då gör man så här: 

Gissa om dom har svårt att motstå mig då 😊. 
Vissa saker här i livet betyder mer än andra. Något som mamma tycker om är när jag och morfar pekar med våra fingrar mot varandra. Något vi aldrig kommer att glömma, det är något magiskt med dom ögonblicken. Se här: 


Liten möter stor. Underbart 💙

8/3-15

Jag vet mycket väl vad jag får göra och inte göra. Men busig som jag e så måste jag ju busa med mamma och pappa lite. Som så här tex 

Stå på bordet vid soffan är något jag inte får. Hoppsan 😊


Hi hi hi 😄

9/3

Hej, 

Idag testade vi ett nytt regnställ, var de fint?


Klart jag blev snygg! 


Men de var lite kallt så får vänta med denna tills de bli värmare...

6/3

Hej, 

Denna morgon han jag och pappa busa lite innan dagis.


Jag i mammas skor, ny spade och krata samt Batman tröja!


Jag klara inte att gå upp för hela trappan, jag måste stanna och leka med spaden och kratan. 


Mitt nya, och lite förstora, fodrade regnställ! 


Pappa får jag se på bilderna???

RSS 2.0