Adventsfrukost på jobbet.

Så mysigt med adventsfika på jobbet idag. Gröt, skinka, korv, grönsaker,bröd, te, kaffe, juice ja allt du kan tänka dig. Musik och tända (dock inga levande) ljus och super trevligt sällskap. Skulle vilja ha det så här varje morgon =)


Ensam ikväll....

Lite tråkigt nu när H jobbar 50% och måste stänga på sitt jobb. Det betyder att han åker hemifrån vid ca 20 och kommer hem vid 02 på natten. Sover så himla dåligt när han inte är hemma. Men vad ska man göra?! Det är bara att gilla läget antar jag. Hur som helst så känns det som om en förkylning är på g så det lär inte bli några problem att somna ikväll. Imorgon är jag ledig och tänkte försöka hitta lite julklappar och fixa och trixa med lite annat.
Sov gott!!!


Löningsfredag.

Löningsfredag= full rulle. Och så blev det. Full rulle hela dagen på jobbet. Skönt att det var en kort dag idag så jag fick lite sovmorgon men även sluta tidigt. När jag kom hem så bestämde vi oss för att ta en power walk och stannade till vid ett ute gym precis i närheten. Skönt att komma ut och röra lite på sig efter en dag på jobbet. När vi kom hem fixade vi iordning middag och efter det hann vi med lite fredagsmys i soffan innan H åkte för att jobba sina 4 timmar. 22-02 ska han jobba inatt. Ja ja sånt är livet. Imorgon blir det lite extra jobb för min del, ska egentligen vara ledig i helgen men jobbar lite extra, 12-20 lördag och 7-14 på söndag. Lite extra pengar är ju aldrig fel. Nu är det dags att sova. God natt & sov gott.


Stress.

Fick lite sovmorgon idag då jag började jobba kl 09. Såå skönt. Sen blev det att sitta lite i kassan och springa runt ned kundkorgar och annat. Kom på att jag skulle träna kl 17 och att jag sluta kl 16. Plus att jag glömt träningskläderna hemma. Men som tur var så kunde jag smita 5 min tidigare, åka hem och byta om snabbare än Stålmannen för att sedan skynda vidare till Telefonplan där en garanterat svettig och jobbig BC väntade. Och J-vlar vilket ös. Tur att min älskling hade förberett middags till att jag kom hem. Det blev lax i ugn med citron och dill sås och potatis. Jätte gott. Nu blir det till att slappa i soffan en stund innan det är dags att sova =)


Ledig dag

Såå skönt med en ledig dag där man inte har en massa måsten att göra. Bestämde mig för en riktig sovmorgon så jag sov till 10 =) Väntade på att H skulle vakna så vi kunde ära frukost tillsammans. Resten av dagen ska jag inte göra så mycket, blir att titta lite på tv där det ändå inte är ngt intressant sen blir det hård träning ikväll. H ska plugga hela dagen så jag fixar allt från frukost till middag så han kan plugga så mycket han bara kan.


RSS 2.0