26/6-14

Ibland måste man drömma sig bort eller tillbaka till semester. Det var iaf vad det såg ut som att mini gjorde när han la sig tillrätta i sin pool. 



Vincent har även kommit på att han kan se ut genom altandörren i köket. Jättekul tycker han. 



26/6-14

Idag var det 10-månaders kontroll på BVC. Det gick jättebra. Lilleman hade gått upp nästan 1kg och blivit 3,5cm längre. Så härligt att han följer sin kurva så bra. Efter BVC åkte vi en sväng till morfar på jobbet. Mest för att hålla mini vaken tills det var dags att äta. Vi åkte sedan hem och åt och väckte pappa som skulle upp och jobba. När H åkte till jobbet så tog vi en promenad upp till centrum för att fylla på minis strumplåda. Blev lite nya strumpor och pyjamas.


När vi kom hem så gick vi upp till grannarna på 51:an och busade lite. Mini passade även på att gosa med deras Hoffa. Mysigt!! 

Just de. Har även beställt nya fleecetröjir till i höst och vinter. Tror dom blir jättebra. 



Gosa gosa

Lilla mini hittade en favorit att gosa med nämligen Alfons. Dom hade jättemysigt i Alfons hundbädd där dom låg och gosa lite. Jättekul att mini inte är ett dugg rädd för hundar. Även Wilma var på landet, hon bor normalt med 3 barn så hon gick direkt fram till mini och slicka honom i ansiktet. Men mini tyckte det var roligt. Tur de. Men det var något speciellt med Alfons. Dom fann varandra lite tror jag. 

Gosa gosa med Alfons

Kan inte sova innan man gosat klart. 

Midsommar på landet 20/6-14

Iår firade vi midsommar på landet. H var ledig i 3 dagar då restaurangen var stängd så vi passade på att åka ner efter han slutat på torsdagen. Bilresan gick jättebra. Vi var nästan framme när mini vaknade och ville sträcka på benen. Men vi höll oss ända fram. Såå duktig liten kille. 
På midsommarafton så är det tradition att gå och dansa runt midsommar stången vilket vi gjorde. Eller vi kollade på när alla andra dansa. Det var jättemycket folk så det blev 3 ringar runt stången. Mysigt, vi hade med oss lite att dricka och lite snittar att äta. Som tur var så var det uppehåll. Är glad att vi inte hade regn, som vanligt. 

H och Susanna

En trött liten V somna på vägen dit


Midsommarstången


Myser på filten

Myser lite till

Man blir trött när man e sjuk.

Det är inte alltid så lätt att hålla sig vaken när man e sjuk. Ibland måste man ta tillfället i akt när man leker i myspölen. Lika bra att vila sig lite så man orkat leka lite mer. 


7/6-14

Alla människor behöver en kram då och då. Det är viktigt, speciellt inom familj och vänner. En kram är ngt man aldrig kan få förmåga av. Hemma hos oss älskar vi att kramas, med alla. Det gäller även alla gosedjur. 


6/6-14

Man kan inte alltid vara som alla andra. Man måste få välja lite själv ibland. Därför spexar vi till det lite här hemma ibland 😃. 


4/6-14

Idag åkte vi med H in till stan när han skulle på möte. Vi passade på att fönstershoppa lite. Blev visst lite riktig shopping också ☺️. Mini är så fin i blått, grått och vitt så vi gick till Lindex där jag vet att det finns superfina bodys i precis rätt färg. Vi gick även till HM och köpte en till keps, precis likadan som han har men en storlek större. Vi hittade öven ett par badshorts till pappa som vi köpte och mamma (jag) hittade en jacka dom jag suktat efter ett tag. Hade dock tänkt mig att jag skulle ha den svarta men den fanns inte i min storlek så jag provade en blå istället. Blev överraskad över att jag hellre ville ha den. Passade bättre till mitt mörka hår 😃. Är så nöjd över mitt köp. Sen så hade jag ju presentkort som jag kunde utnyttja så jackan blev då inte så dyr 👍. 

T-shortsen med tigern på hittade vi på maxi. 


Lite marint/ Navy till pappa. 



30-31/5-14

Hurra hurra hurra mini blir 9 månader idag. Nu har mini varit utanför magen lika länge som han låg i magen, typ.... Han fyller iaf 9 månader idag och det "firas" med att vi imorgon lördag ska åka till en ny barnbutik som heter Lekmer. Dem har tidigare bara funnits på nätet men nu har dem öppnat en butik i Barkaby. Så dit ska vi åka och shoppa! Vi eller Vincent fick ett sms av farmor där hon skicka en bild på hans present från henne, en Kånken mini. Såååå fin. 

Lekmer butiken var helt fantastisk. Dit måste vi åka igen och få me oss pappan. Vi hittade lite av det jag skulle handla. Har börjat förbereda med 1-års presenter. Måste passa på när det är lite rabatter. Mini fick prova att åka på en Bobby Car och tyckte det var jätteroligt. Speciellt att tuta. Som tur var hade dem den på superbra extra pris så mormor köpte den i 9- månaders present. Han blev så glad. 


Roligast var tutan!!!! 😃👍

25/5-14

Morsdag 💕. Min första morsdag. Underbart, speciellt att få äran att bli mamma åt mini. För mig är det morsdag varje dag, varje gång lilleman ler åt mig, skrattar med mig, kramar om mig och ser på mig med sina fantastiska små söta ögon. 
Iaf så firades morsdag iår med att farmor, faster, mormor, morfar och morbror kom över på grillmiddag. Tror nästa det kommer bli lite av en tradition. Det var så vi firade förra årets morsdag oxå. Ända skillnaden var att mini låg i magen då. Vi åt iår grillad fläskkarré med klyftpotatis och sallad. Till efterrätt hade jag spanat in ett recept på en kompis blogg. Det blev maröngbotten med smörkräm, grädde och färska bär på. Super gott. Lilla V var duktig och hade köpt present till både farmor och mormor. Och såklart till sin mamma, jag ska få en spabehandling. Lilleman vet precis vad mamma vill ha/ behöver. 



RSS 2.0