23-24/5-14

Lilleman sov över hos mormor och morfar natten mellan fredag och lördag vilket gick jättebra för både lilleman och mamma. Dem passade på att busa en massa, bada nya poolen och hälsa på gammelfarmor i nynäs. Här kommer lite bilder:

 Badar badkar



Busar hos gammelfarmor


Badar i lilla poolen

23/5-14 egen tid

Inatt, för första gången, ska jag sova utan min lilla stora älskling. Han sover hos mormor och morfar på prov för att se hur det går. Både jag och H jobbar imorgon så mormor och morfar skulle ändå vara barnvakt imorgon och dessutom hämta mini tidigt då dom ska åka till Nynäs för att hälsa på min farmor. 
Det är väldigt tomt här hemma men man får väl passa på att njuta och sova riktigt länge. Förhoppningsvis. 

Mamman lilla prins. 




23/5-14

Ibland har man tur och får sova middag i mammas och pappas säng. Såååå skönt och såååå mycket plats😃. 


22/5-14

Nyvaken, ruffsig i håret och en speciell napp. Limited edition!!!! Yeah right I am 😃✌️


16 & 17/5-14

I fredags åkte vi in till stan för att leta efter fina tyger så mormor kan sy lite fina kläder. Tyvärr hitta vi inte så mycket. Bara ett tyg som ska bli till en body. Men iaf ngt att börja med. Men vi hittade ett par jättefina skor som mini kan ha på sig när vi är ute på gräsmattan eller om vi stannar till på ngt mysigt ställe när vi är på promenad. Han vill ju mer än gärna gå hela tiden så då passar det bra med ett par tuffa skor. 


Idag lördag var vi på loppis. Såg att dom skulle ha det här inärheten av där vi bor så vi gick dit för att titta lite. Vi hittade två fina bodys och en kulbana. Kulbanan ska vi montera isär och måla om. Kul att pyssla lite tycker mamman. 



12/5-14

Lite egen tid hade den här mamman tänkt sig efter att mini varit sjuk i 2 dagar. Man blir lite sliten efter att nästan enbart sova på soffan med lilleman i famnen och sen gå upp kl 04 när han äntligen är lite bättre. Så nu när han skulle sova lite innan lunch tänkte jag unna mig varm choklad med marshmallows och en kanelbulle. Mums!!! Men jag hann bara göra iordning allt och precis sätta mig ner när mini bestämde sig för att han vilat klart i sin säng. Underbara lilla unge ☺️


10/5-14

Stackars våran lilla groda. Han har blivit magsjuk. Allt gick bra tills vi skulle dricka lite mjölkersättning till mellis. Då kom hela förmiddagens maträtter upp igen. Inte långt efter det så kom febern smygandes oxå. Stackars liten. Han sov nästan hela eftermiddagen/kvällen och natten. Som tur var fick vi i honom vätskeersättning som han fick behålla. 
Inte så kul att vara sjuk. 

6/5-14

Titta jag kan själv. Tog några efterrätter innan mini insåg att man skulle suga och inte bita. Men nu kan han. Jätteduktig. Han blev jätteglad när han insåg hur han skulle göra och fick göra själv. Våran duktiga kille. 



Far och son

Snacka om att mini är lik sin pappa, inte bara till utseendet utan även sovstilen. 


4/5-14

Idag kom farmor på besök. Lilleman blev jätteglad. Så kul när farmor kan komma. Det blir tyvärr inte så ofta men ack så mysigt när hon väl kommer. Den här gången hade hon med sig en överraskning. Alla vi 3 fick varsin lite present. Jättegulligt. Mini fick nya kläder från Hamptons Republic likaså jag ( två super fina tröjor) och H fick lite saker från Rituals. Verkligen jättegulligt av farmor. 


Goboken

Häromdagen fick mini ett paket från goboken som jag beställde. Det var några böcker om kaniner som jag tror att han gillar. Vi kolla nästan varje morgon på ett program som heter Pelle Kanin och det gillar han skarpt. Så jag tror böckerna går hem dem också. 


RSS 2.0