Ledig dag

Så skönt med en ledig dag så här mitt i veckan. Idag fixade jag frukost till H eftersom han jobbat till kl 01 inatt. Så det blev en mysig frukost på balkongen i våra nya möbler. Det har blivit så fint där ute nu så att man vill vara där så mycket det bara går. Har även haft tvättstugan idag. H hann hjälpa till innan han behövde åka till jobbet. Så nu har jag precis ätit lita och ska nu byta om för att åka till Sats och köra lite BC. Såå taggad.
 
 
Just det. Har ju nya skor till träningen. Det är dom absolut bästa och skönaste jag har tränat i någonsin =)
 

3- månader med min H

I fredags firade jag och Han med stort H 3 månader tillsammans. Det blev god mat, godis och fotboll. Men så klart blommor oxå. Fick dessa underbara rosor av Han med stort H.... Så underbara.


PUB-kväll

I torsdags hade vi PUB-kväll på jobbet. Det var för att fira att vi hade vunnit Guldkompassen. Det var super trevligt, vi blev bjudna på grillat och alla dess tillbehör och så klar alkohol. För vad är en PUB-kväll utan alkohol?!
Här kommer lite bilder från kvällen:


















En fantastisk kille förtjänar en fantastisk weekend.

Förra helgen överraskande jag han med stort H med en helg på en herrgård. Ingen mindre än Friiberghs Herrgård. Det var verkligen fantastiskt. När vi kom dit så var vårat rum inte riktigt klart så vi fick sätta oss ner, iaf vad H skulle tro. Istället blev han hämtad av den tjejen som skulle massera honom. Jag hade ju inte bara tänkt att vi skulle ha det mysigt med middag och vara borta på en herrgård, jag hade naturligtvis även bokat massage till oss båda. Hela vistelsen var helt otrolig och underbar och vi kommer garanterat åka dit igen, många gånger....












RSS 2.0