Earth hour

Earth hour, klart man ska bidra och vara med. Är just nu hemma hos bästa Annika och vi har tända ljus överallt. Så mysigt. Vi myser till Gladiatorerna Finalen och äter Marabou Black. Kvällen kan nästan inte bli bättre än så här. =)


Stan med Carro och Elivia.

Idag var det min lediga dag. Fick spendera den i stan med bästa Carro och hennes dotter Elivia. Så mysigt. Vi gick runt och tittade i en massa affärer och shoppade loss eller inte. Men vi älskar fynd på REA. Vi hade det riktigt mysigt och avslutade med att ta en fika på American Cookies. Super gott!!!


Måndagsmys

Idag åkte jag och hälsade på Malin och Lexus. Så mysigt. Malin hade bakat hallon och kardemumma muffins till mig. Så söt hon är. Hon hade även gjort en underbar smoothie eftersom hon visste att jag skulle åka och träna direkt efter mitt besök. Vi hade det super mysigt och jag fick mysa massor med Lexus. Det måste jag absolut göra om snart.


Älskar.....

Älskar att den nya HM katalogen har kommit. Råkade gå och beställa lite fina saker men fick en glad överraskning, fick rabatt på hela köpet. I love it!!!! Hoppas nu bara att ngt passar lika bra som jag hoppas.


En perfekt avslutning

Idag har set varit en underbar dag. Har varit ledig då man fick lite sovmorgon. Startade dagen med en härlig frukost och tog sedan en sväng om med dammsugaren. Åkte sedan till Han med stort H och hade kvalitetstid. Mycket mysigt var det. Sen var det dags att åka och färga håret hos världens bästa frisör. Skulle inte byta ut henne mot alla pengar i världen. Efter det var det dags för BC i Farsta med bästa Marco. Shit va vi slet, vi var helt enkelt grymma =) sen var det bara att åka hem, duscha och äta lite. Sen fick man äntligen slappa lite i soffan till Greys. Mmm underbart.


Nötgömma =)

Älskar min fina Mateus skål som jag fick av fina Jenny i julklapp/ födelsedags present..


Kalas

Så nu har man fått i sig lite födelsedags fika hos mamma dom fyller år. Det bjöds på både kakor och tårta. Mumsigt. Vi använde såklart det nya kakfatet som mamma fick av oss.


Världens bästa vecka =)

Detta har nog varit den absolut bästa veckan på länge.... Avslutar den med att fira min älskade mamma som fyller år. Har precis avnjutit en frukost bestående av kaffe, bacon och äggröra. Ska nu göra mig iordning för sedan åka och köpa tårta till kalaset... Mysigt... Ikväll bir det min vanlig super härliga söndagsdate med Annika... Längtar såååå. Ha en underbar söndag allihopa =) 


Min lediga tisdag

Ja ledig var det ja, eller inte =) Idag har det varit full rulle hela dagen. Började med att köra bror min till Käftis för att sedan ta en lite rundtur i Tyresöcentrum. Hittade både en present till våran mor sim fyller pr på söndag och två "presenter" till mig själv. Efter det åkte vi och tvättade min bil, tro mig det behövdes. Sen blev det lunch på Vegabaren. Super gott. Efter det körde jag hem Johan och jag åkte hem och tog mig en sväng om med både snabeldraken och skurmoppen. Är sjukt nöjd med min dag och undrar nu hur jag ska toppa kvällen?!


Söndags date med Jenny

I söndags hade jag en underbar dag med bästa Jenny. Vi åkte in till stan och strosade runt en massa. Vädret var underbart, vi tig tunnelbanan till Medis där vi sedan började våran vandring. Gick förbi Slussen genom Gamla Stan och vidare mot Stureplan. Efter några timmars strosande så åt vi tillslut lunch på Jensens. Super gott!


Frost.

Imorse när jag vaknade så var det helt vitt ute av frost. Det var så fint. Så häftigt, det såg ut som om allt var täckt av vit taggtråd eller vita taggar.


Ny favorit

Helt underbara. Mini Digestive från Ica är ju så goda, tror att det är bara för att dom är så små. Kan lätt ära upp en hel påse =)


RSS 2.0