Fredagsmys.

I går, fredag, var jag barnvakt åt världens mysigaste killar. Vi hade godis, chips och läsk- provning eftersom deras föräldrar var på ost och vin- provning, så ville vi oxå lyxa till det. Vi hade det så mysigt. Jag kom dit, fick lite middag sedan bjöd Emil på fika. Emil kokade kaffe och lillebror Arvid dukade fram Dumlekakorna dom hade bakat dagen innan. Såååå super gott, bästa kaffet och kakorna på länge =)
Efter middag och fika blev det mys i soffan framför tv:n. Vi kollade på AFV och skrattade oss till tårar. Sååå roligt vi hade. Efter det var det dags för mina små raringar att gå och lägga sig. Arvid somna nästan på en gång i sin säng och jag och Emil la oss i mamma och pappas säng och lyssna lite på musik, tror nog att jag somna före honom =) Men det var mysigt... Vid ca 23,45 kom Anna och Micke hem och det var dags för mig att åka hem och sova på riktiigt, skulle ju upp och jobba kl 06 =)



Emil kokar kaffe.




Bus i tvsoffan.




Mys i soffan =)

Nails by Nattiz

Idag har jag varit och "fyllt" på mina naglar hos Nattiz. Hon är ju bara bäst. Den här gången blev det bara franskt med en liten blå sten, lite mer diskret än vad jag brukar ha, men omväxling förnöjer =) SNart ska jag göra mig iordning för att åka till Farsta och köra lite BC för bästa Marco. Det är verkligen höjdpunkten i veckorna, när man får köra BC, då speciellt för Marco.



Dagens outfit




Nya naglar




Nails by Nattiz.... Hon är GRYM!!!!!!!


Löning..

Äntligen var det dags att få kontor påfyllt. Synd bara att pegarna stannar i typ några timmar sen är dom borta igen. Så den här måndaen blir det ingen shopping, inge nöje what so ever!!! Får jobba lite extra mycket istället. Tur att det bara blir mer och mer att göra på jobbet så det ska inte bli några probelm att hitta lite extra timmar =)

Lördags mys.

Idag blir det lördagsmys med godis och film. Blir filmen Dear John, ingen anning om vad den handlar om eller om den ska vara bra, men det vet jag efter ikväll. Så One Piecen åker på, ljusen tänds och sen intar jag mysläge i soffan =)


Sista åkturen för iår.

Idag var jag och Andreas ute och åkte lite hoj. Troligtvis sista svängen för iår.... Härligt men kallt, iallafall när solen gick ner. Vi åkte till det berömda Rosenhill och fika lite.. Det var så härligt att åka med. Efter åkturen blev det middag som Andreas fick laga, det var lika bra för om jag hade lagat maten hade jag ju inte kunnat garanterat att den hade blivit ätbar.. Men det gjorde han bra, det blev super gott.



Jag =)



Andreas



Den fantastiska middagen.

Ikea med mammsen.

Idag åkte jag och mamma till Ikea och shoppade. Vilket alltid resulterar i att jag gör av med pengar, massor med pengar. Idag gick det ändå rätt lugnt till gjorde bara av med 600 =). Det är jag glad för.. Köpte nya kuddar till sängen, både vanlg och extra stora så man kan bädda fint. Köpte även konsoller så jag kan sätta upp hyllor inne i "tvättrum". Eller jag ska inte sätta upp. Låter någon som kan göra det =). Som vanligt när jag är på Ikea så måste jag äta köttbullar och potatis, det hör lixom till.


mmm smarrigt.


Detta köpte jag.


Så här fint blev det med dom nya kuddarna.

Middag med Jenny

Ikväll kom bästaste Jenny på middag. Det blev en skaldjurssallad. Mums. Sedan fick jag hjälp med att starta upp denna blogg. Jenny är ju bara bäst. Tur att hon finns så jag äntligen kan komma igång med det här. Nu blir det godis och film.






RSS 2.0