29/11-14

Kul att det börjar bli lite kallt ute så jag kan börja använda mina fina tjocka tröjor, fodrade jeans och andra varma kläder som vi köpt. Idag tog vi en promenad till Haninge C med mormor så då kunde jag använda denna fina tröja som jag fick av farmor när jag fyllde 1 år. 


Den var jätteskön och jag höll mig varm 👍. 

27/11-14

Idag åkte jag, mamma och pappa till Ikea. Vi skulle handla lite småsaker och två hyllor till mitt rum. Vi ska försöka göra iordning där så jag kan börja sova i mitt egna rum snart. Är ju stor kille nu som snart börjar på förskola 😊. När vi hade handlat klart och betalat så fick jag en varm korv. Mumsigt 😃. 


Kommer snart bilder på mina nya hyllor. 

23/11-14

Idag var det bara jag och mamma hemma på kvällen. Pappa jobbar tråkigt nog. Men vi passade på att bada och busa 😃. 
Jag älskar att bada. Det är så skönt och skoj. 

Efter badet är deg alltid mysigt att få en stor handduk svept om sig och mysa lite i mammas eller pappas knä. Är ju oxå lite kallt när man går upp ur badet så det är tur att jag har fått en sån mysig morgonrock av mamma och pappa. 


Även jag har ett par mysiga tofflor. Skönt att ha på sig på kvällen. 

18/11-14

Idag åkte vi in till stan och hämtade pappa på jobbet. Sen gick vi och åt middag på pappas förra jobb TGIF. Där fick jag pannkaka. Mums, eller det var grädden som var godast. Jag var egentligen inte så hungrig. 

Kan själv 😃


Lite knepigt 


Man får slicka ur skålen 😊

11/11-14

Snart är det jul, här i vårt hus....... Eller iaf får vi hoppas. Vi har iaf införskaffat oss kläder så vi kan åka pulka och leka i snön när den kommer. Hör kommer ett litet smakprov på hur mini kommer att se ut i backen. 

En overall från Kappahl. Denna ska tydligen vara jättebra. Slit tålig👍 


Överdragsbyxor från Stadium av märket Everest. Han har även en svart jacka som tillhör. Kommer bli så kul när snön kommer. Nu e det bara en pulka som saknas. Vi ska kolla om det finns på stadium. Har hört att deras barnpulkor är väldigt bra. 

8/11-14

Den här lilla killen älskar att bada. När man är i länge i badet så blir man lite kall bär man ska gå upp. Då krävs både pyjamas morgonrock och tofflor. Självklart eftersom det är läggdags så blir det även barnprogram och välling. 




7/11-14

"Den som spar han har" ha ha här är killen med guldbyxorna eller pyjamasen i det här fallet. Idag ska vi ut och handla ngt till pappa. Det är ju farsdag på söndag så Vincent vill hitta ngt som pappa verkligen behöver. Tydligen så kan det bli dyrt. 




9/11

Hej, 

Lite suddiga bilder men jag är jättesöt i mammas mössa! 




Kram alla kära

6/11-14

Wohoo, första snön för iår. Vi var sååå spända att gå ut. Det var så mysigt att få gå ut. Vincent tyckte det var jättekul. Vi hade så många pölar att plaska i och en massa snö på gräsmattorna som man kunde trilla i. Han la sig tom ner och gosa med snön. Synd bara att jag inte hann ta kort på det. Men här kommer dom jag hann ta. 





När han gick på gräsmattorna så blev det gå gulliga fotavtryck från stövlarna. 




4/11-14

Ibland går det inte dom man tänkt sig. Vincent skulle sätta sig på den lilla kanten under hyllan. Men den är så smal att han åkte ner bakom och fastna med sin lilla rumpa. 




Alla helgons helg

I helgen firade vi alla helgon. Jättemysigt när man får spöka ut sig lite, tända ljus och bjuda på en massa gosig när det kommer gulliga små spöken. 


Vi satt och vänta, och vänta, och vänta på att det skulle ringa på dörren så vi kunde få bjuda godis. Men det kom ingen och vi hann tom somna. 


På söndagen så åkte vi till Skogskyrkogården och tände ljus för alla våra kära som tittar ner på oss från himlen. Vincent tycker det är så mysigt med ljus. 

Men vad som kanske är lite häftigare än levande ljus är flygplan 


Vincent fick tom pappa att titta 😃. 

22/10-14

"Morgonstund har guld i mun" på morgonen brukar vi mysa i soffan. Vincent med en flaska välling och jag med en kopp te eller kaffe, beroende på hur natten varit. 


Idag var Vincent lite extra trött så efter att ha sovit i nästan 3 timmar i sin säng så somnade han om i min famn i ca 45 min. Mysigt!!!




31/10-14

Idag har vi varit och shoppat. Det har ju blivit så kallt på morgonen nu så jag behöver lite riktiga vinterkläder. Så jag, mamma och mormor åkte till stadium, där det var 20% rabatt på allt, och tittade efter kläder till mig. Vi hittade precis allt vi letade efter. 

Mamma köpte:
1st vinterjacka
1st överdragsbyxor
1st underställ
1par vintervantar

Mormor köpte 
1st vinteroverall
1par galonvantar 

Blev jätteglad för allt. 
Tillsammans med mina fina vi vinterstövlar jag fått av farmor så e jag redo för både vinter, snö och pulkabacken. Bara en pulka som saknas 😃

24/10-14

En ny frukostfavorit är naturell yoghurt med lite sylt i. Mums filibabba!!! 


23/10-14

Idag har vi mest gjort en massa bus. Till middag tänkte vi överraska pappa med amerikanska pannkakor med grädde, blåbär, vaniljkesella och egen gjord chokladsås. Mmm smaskens. Jag tyckte att blåbären var bäst. Det är en riktig favorit. När vi vispade grädden så var det lite läskigt till en början. Men när jag fick smaka av vad det var i bunken så var det inte läskigt längre. Bästa av allt var ju att man fick slicka av all grädde från vispen 😃





RSS 2.0