Pass

Så nu har lilla V fått sitt första pass. I mars bär det av till Kanarieöarna till lite sol och värme förhoppningsvis. Skönt ska det bli iaf. Så här blev bilden i passet. 



27/1-14

Igår var vi på BVC så lilleman kunde få sina 5 månaders sprutor. Det gör lika ont i mammahjärtat när lillprinsen är ledsen. Tror det gjorde jätte ont så som han skrek. Stackars mammas prins. Efter det åkte vi och hämtade lilla Vs pass. Vi ska ju åka utomlands med farmor så då måste man ju ha pass. Det blev jätte bra. När vi kom hem så kände sig H inte så bra. Man kan säga att det blev en sjukstuga här hemma. En pappa som blivit förkyld, en son som inte var sig själv efter sprutorna och en mamma som kände sig lite hängig. När det var dags för lilla V att sova så drömde han nog hemska drömmar för han grät och grät i sömnen. Men tillslut så somnade han gott. Idag är lite mer som vanligt. Känner nog av lite från igår för han är lite gnälligare än vanligt. Men vi kör på ändå och leker och busar. 


22/1-14

Grattis på namnsdagen sötaste Vincent. Idag har lilla V namnsdag ich set firades lite grabb med några sms och en liten present från farmor. Hon hade köpt en super söt body från Ralph Lauren. Super fin. Hoppas den passar perfekt i mars när vi åker på solsemester. 


Lagar mat

Idag (21/1) fick jag lite hjälp när jag skulle fixa mig lite lunch. Kunde inte fått en bättre och gulligare hjälpreda. 



20/1-14

Idag blev det en liten spontan fika med Sigge och Martine i Haninge C. Lite lunch, fika och shopping. Passande nog så kom ju barnbidraget samma dag. Sigge och Vincent satt bredvid varandra när vi åt och dom var så gulliga. 



Man tager vad man haver

När man har lyckats putta ner alla leksaker från bordet så får man göra det bästa av situationen. Men suger lite på bordet 😃👍




18/1-14

Idag smakade vi på potatis för första gången. Mums va gott det var!! Iaf till en början 😃




Konstig dag

Idag har det varit en super bra dag samtidigt som den har varit jätte konstig. Börja med att lilla V vaknade vid 09 som först, japp ni läste rätt. Klockan hann bli 09 innan den lilla prinsen vaknade. Själv hade man vaknat flera gånger sen kl 05 och väntar på att han skulle vakna. Fick tillochmed gå upp några gånger för att kolla så att han andades, vilket han såklart gjorde. Iaf, vi gick upp strax efter 09 och åt frukost både lilla V och jag. Fick sedan ett sms av en kompis som undrade om vi ville ses på en fika i centrum. Självklart ville vi det, vi skulle ändå dit för att fixa pass till lilleman. Vi skulle åka vid ca 11 och jag fick verkligen kämpa för att hålla lilleman vaken, han somna dock på en gång när jag satte honom i bilstolen. Han sov i ca 1 timme så vi hann åka till centrum och beställa mat. Så var det dags att äta lite. Klockan 13.10 hade vi bokad tid hos polisen så det skulle ju inte vara några problem att hålla honom vaken i 1 timme. Men nähä, gissa om han somna lagom till att vi skulle gå till polisen. Men han fick bara sova i ca 5 min eftersom han behövde ta kort. Det gick super bra, han var jätte glad. Efter det var det fritt fram att somna men då skulle han minsann vara vaken. Ja ha det fick han väl vara då. Jag och H tog oss en kopp kaffe och busade lite med lilleman, sedan var det dags för H att åka till jobbet och då blev lilleman super grinig, men somna på 5 röda. Vi åkte sedan hem och han vaknade och visste inte vad han ville. Så har det varit hela dagen. Han har skrattat och gråtit på samma gång, och när han inte gjort det så har han sovit. Tog tempen på honom för att se så han inte hade feber eller så, men det hade han inte. Så det var nig bara en sån dag. Nu ligger han iaf sött och sover i sin säng. Så det är lika bra att jag passar på att gå och lägga mig oxå. Tror ju inte att han kommer att sova lika länge imorgon. Tror mer att han kommer att vakna extra tidigt. Ja ja det märker vi om ett par timmar. 
God natt och sov gott

Vinterpromenad

Idag tog jag och lilla V en super skön promenad i vintervädret. Solen lös och snöflingorna föll långsamt ner på marken. Verkligen super mysigt och lilla V sov så gott i vagnen där han låg i din varma och sköna åkpåse. När vi kom hem så sov han fortfarande så jag lät vagnen stå kvar ute. Hämtade babyprataren och la den i vagnen så jag kunde höra när lilla V vaknade. Hade även dörren lite öppen eftersom jag hade vagnen på framsidan. Hann fixa mig lite lunch medans lilla V sov. Super härligt. 



Gymmet

Det gäller att träna, träna, träna om man ska komma någonstans och se resultat. Tyvärr så kan ju lilleman inte stå än så då är det jätte bra att sitta i en bumbostol när man inte når. Vad gällande träning så är mamman igång igen. Har redan tränat 3 pass och känner att flåset inte riktigt är vad det var. Men snart så är det väl tillbaka till vad det borde vara. Jätte bra att det finns barnpassning på mitt gym, men än så länge har vi inte testat det. Om H är hemma är det ju lugnt, men som idag när han jobba så ställde morfar upp. Det var super skönt att ta ut sig ordentligt och när jag kom hem så väntade en jätte trött liten V på din mamma. 


Det här var konstigt

Igår 8/1 så fick lilleman smaka på gröt för första gången. Det var jätte roligt. Han tyckte nog att det var jätte gott. Det var bara lite svårt att veta hur man skulle äta det. I vanliga fall så rinner ju maten bara ner. Du var det lite mer konsistens på maten. Så det var nog inte så mycket han fick i sig. Men han ville ha mer hela tiden och skrattade, så det här med riktig mat ska nog gå bra. Roligast var när vi var klara för då fick han hålla skeden själv. Lycklig liten gosse. 
Gapa stort

Mmm gott


Det här var kul


Nu kan jag själv till nästa gång

Gullegris

Igår kväll var det en väldigt trött lilleman som somnade på några sekunder sittadandes i min famn i soffan vid 19-tiden. Vaknade dock upp 40 min senare stor gråtandes av ngn läskig dröm. Han fick då komma ner med mig och mysa lite till, för att sedan somna om innan kl 20. Han brukar inte somna så pass tidigt och det fick jag igen nu på morgonen när en liten pigg V låg och spexade i sängen vid kl 04.. Ja ja vad gör man inte för världens gulligast. Trots att jag " bara" sovit i ca 4 timmar så var det bara att gå upp och byta blöja och mata. Jag hade lite svårt att somna igår för jag höll på med att städa bort all jul vi har hemma. Så tiden bara försvann och vips så blev klockan 23,30.. Ja ja tur att han blev lite trött igen efter maten. Nu e klockan 05,35 och han somnade om så sött. Så nu får jag passa på att somna om jag med. Iaf en liten stund förhoppningsvis. 


Kan själv...

Men behöver lite hjälp av mamma. Men snart tror jag att han kan hålla i flaskan helt själv. Sååå duktig min lilla prins


Mys med min älskling

Igår kväll så fick jag och H en hel kväll för oss själva. Det blev middag, lite arcad spel och bio. Vi åkte till Heron och roade oss. Blev filmen 100 åringen som klev ut genom ett fönster och försvann. Jätte rolig film. Jag skrattade nog mest av alla. Iaf så var det helt underbart att göra ngt bara jag och H. Lilla V var hemma med mormor och morfar ich skötte sig exemplariskt. Duktig kille vi har. 


Köp köp köp

Lilla V fick lite pengar i julklapp så vi åkte till den största leksaksbutiken vi kunde hitta. Toys r us i kungens kurva. Dom har precis byggt om och det blev verkligen super bra tycker jag. Lätt att hitta, vilket det vanligtvis inte är. Vi hittade iaf ngt sim jag trodde lilleman skulle gilla, då han hann somna innan vi kom in i butiken. Men av bilderna att dömma så tror jag han blev glad. 



God forsättning

Det nya året har börjat och vi har massor att se fram emot. Men även massor att se tillbaka på. År 2013 var fyllt av massor med skoj, äventyr, sorg men även mirakel. Jag tillbringade största delen av året gravid med våran underbara son som äntligen kom ut slutet på augusti. Helt klart en jätte spännande resa. Han har nu hunnit bli 4 månader och resan fortsätter.  Två av mina kompisar blev oxå mammor till små underbara killar. Vi och små killarna kommer att ha mycke kul när dom växer upp. 

Jag tänker inte dra upp allt som hänt. Det mesta och det viktigaste har ni redan läst om. Nyårsafton tillbringade vi med kära vänner ute på Värmdö. Med massa god mat och super trevligt sällskap. Tiden gick alldeles för fort och helt plötsligt var det dags att fira in det nya året. Lilleman hade legat och sovit hyffsat gott hela kvällen, trots lite oljud. Men till 12 slaget vaknade han en stund och tillbringade själva 12 slaget i min famn. Det var inte många minuter han var vaken, utan han somnade så skönt i min famn igen. Blev inte alls störd av alla raketer och snällare. Tyvärr har jag nu inga bilder på min telefon från nyår. Utan jag måste ladda in dom från systemkameran till en dator först, så en liten uppdatering med enbart bilder kommer snart. Hoppas att alla ni som läser min blogg har haft en bra början på det nya året. 



RSS 2.0