Lunchdate med Klipp-Anna, Molly och Ebba.

Idag var jag ledig så jag hade bestämt lunchdate med Klipp-Anna. Vi bestämde oss för att vi skulle ta en promenad från henne  till ett litet matställe i Trollbäcken. Tror nog att det tog ca 1 timme att gå dit, så skönt med en långpromenad. Sedan var vi väl förtjänta av en super god lunch. Det blev sallad med räkor och avokado. Så gott!!! När vi sedan skulle gå hem igen tog vi en mycket kortare väg eftersom det började småregna lite, men det försvann lika fort som det kom, som tur var. Vi blev inte ens blöta =) Hade en super mysig dag och hoppas nu på att kvällen blir lika mysig när H kommer hem från jobbet.


Present till mig, bara så där.

Efter att vi haft Ledarträff hela dagen så fick jag lov att skynda mig hem och byta om för att springa till BC´n. När jag kom hem fanns där en lapp och en ask till mig på köksbordet. En present till mig, bara så där. Det är dom som är bäst, när man får ngt bara så där. Kände att jag inte riktigt hade tid att öppna det på en gång så jag bestämde mig för att vänta tills efter min träning och tills H kom hem från golfen. När H äntligen kom hem gjorde han iordnig middag till oss sen öppnade jag äntligen min present. Jag fick ett armband som jag alltid velat ha. Kom ihåg att jag talade om för H när vi precis hade träffats att jag ville ha ett sådant armband. H har ett i brunt på sig som jag blev lite avis på.. Han "noterade" att jag sa det och så överraskade han mig med att beställa ett till mig. H är världens bästa. Kan inte hitta nån som är bättre än han.





Så fint!!! =)

Inte nog med att jag fick en underbar present. H var ju iväg och spela golf med en kompis och han lyckades med att göra en Hole In One på ca 160m. Han är såååååååå grym. Slå det om ni kan ;o)

Ledig en fredag.

En fredag som både jag och H är lediga på. Det lär inte hända ofta så vi tog tillfället i akt och hittade på ngt speciellt. Vi bestämde att om det blir fint väder så skulle vi ta med oss lite lunch och åka iväg till någon mysig plats där vi kunde ligga och sola och avnjuta en god lunch. Vilket blev precis vad vi gjorde. Eftersom jag är lite mer morgonpigg än vad H är så gick jag upp och handlade vad vi behövde till lunchen. Det blev pasta sallad med kyckling, cashewnötter och annanas. Super gott =). När vi hade packat väskan och tagit fram filten så gav vi oss iväg. Vi åkte iväg en bit och hittade den absoluta prefekta platsen som vi bestämde skulle bli "våran speciella plats". Vi låg där ett tag och solade och snacka om allt och ingenting, åt lite pastasallad och myste till max. Efter några timmar i solen så gick vi till det närliggande cafét och tog oss en kopp kaffe och glass. Mycke smarrigt i solen... Sen åkte vi hem och duschade och gjorde oss redo för en grillkväll hos min mamma och pappa. Det var super gott och jätte trevligt.. Pappa och H pratade massa golf, vilket jag förstod eftersom båda golfar... Efter det avslutade jag och H kvällen på bästa sätt, med godis och film... En perfekt avslutning på en perfekt dag.


Utsikten från "våran speciella plats"




Pastasalladen

image description

Café Notholmen

Ingen vanlig söndag.

Jobbade 6-13. Väldigt skönt att sluta så tidigt när det är så fantastiskt väder. Åkte hem och väckte mannen. Mysigt att smyga in och pussa på H så han vaknar. Jag fixade lite lunch till oss och H kom på den super bra iden att vi skulle ta med oss den ut och ha lite picknick. Såå mysigt. Vi tog med oss maten, en filt och en vattenflaska. Mer behövs inte för en mysig stund i solen. Vi gick ner till vattnet och la oss på en gräsplätt. Där låg vi och prata om allt mellan himmel och jord, det kunde verkligen inte vara eller kännas bättre. På vägen hem "ritade" vi lite med vattnet vi hade kvar =)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2984016/images/2012/pic_203519828.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2984016/images/2012/pic_203519828.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2984016/images/2012/pic_203519900.jpg" class="image">


2 månader

Firade 2 månader i tisdags med Han med stort H. Jag gav oss en ny orkidé eftersom en av dom H har hemma har dött. Så jag passade på att köpa en ny. 2 månader är väl inget man egentligen behöver fira å ngt speciellt sätt därav en blomma till oss båda.. Men som tur är så har H lite gröna fingrar så han planterade den så fint.


Vår fin.

Idag åkte jag hem till mamma och pappa och myste lite. Sen började jag och mamma att städa ur våra bilar efter vintern. Golvmattorna tvättades, det dammsögs och torkades ur invändigt. Nu är det bara en tur genom biltvätten sen är min pärla som ny igen =)


Livet.....

Ibland är livet orättvist, ibland är livet underbart. Men just idag är det massa blandade känslor. Vill tillägna alla mina tankar och kärlek till en mycket kär kompis till mig som miste sin far igår i en hemsk olycka. Alldeles för tidigt togs han ifrån sin familj. Detta visar att ens liv är inget man styr över. Man vet inte vad som händer imorgon eller dagen efter det. Vill passa på att tala om för alla i min familj, min älskade Henrik och alla mina vänner att jag älskar er och finns här i vått som torrt. Kom ihåg att alltid reda ut tveksamheten och aggressioner innan ni skiljs åt. Gå aldrig och lägg dig om du är arg eller besviken på någon. Red ut allt på en gång, tala om hur mycket du tycker om personen. För man vet aldrig vad som händer imorgon.....


Mys fika

Onsdag och jag har min lediga dag. Mötte upp Klipp-Anna och Molly i Farsta centrum för lunch, fika och shopping. Alltid lika mysigt att spendera lite tid med dom. Molly var dock lite kinkig eftersom hon har en tand som håller på att komma fram, så det är förståeligt att man är lite onöjd då. Men hon är världens sötaste ändå.


RSS 2.0