16/6-17

Idag skulle pappa jobba sent så jag och mamma åkte till mormor och morfar. Där hjälpte jag morfar med att slänga gräs på deras lilla "grästipp". Har ju fått en sån fin och bra skottkärra så jag kan hjälpa morfar 😊👍🏻 






11/6-15

Ibland fastnar det lite ludd mellan tårna och då måste man ta bort det. Koncentrationen är på hög nivå 😂





Sötnöt 😍

13/6

Hej,

Idag vaknade jag glatt och ville ut direkt. Tog en promenad med pappa till parken där vi lekte nästa hela förmiddagen. 


Sen åkte vi med M & M och beställde kostym till pappa och morfar till bröllopet. 

På kvällen grillade vi och satt ute i solen. 


Jättegott!

Kram

4/7-15

Idag när jag vaknade så kom pappa in och hämtade mig. Vi gick som vanligt ner och drack lite välling. Men jag var lite grinigare än vanligt på morgon idag. Minsta lilla jag inte fick som jag ville så började jag gråta. När klockan var strax efter 07 gick vi upp och väckte mamma. Då blev jag jätteglad. Men sekunden efter när jag inte fick som jag ville så började jag gråta igen. Jag och mamma gick sedan och gjorde oss iordning för att gå till dagis. Jag blev jätteglad över att få gå till dagis. 



När mamma sedan hämtat mig på dagis så åkte vi hem. Jag fick gå ut på baksidan och leka lite medan mamma gjorde mat. Men så var det ngt som inte gick som jag ville och jag blev jätteledsen. Jag ville inte ha mat utan bara välling. Så det fick jag. Efter det så byggde jag och mamma en tågbanan runt hela vardagsrumsbordet. Det var jättekul att köra runt och runt bordet med tåget. 





Efter att vi lekt ett tag var det dags att byta om till pyjamas. Då passade vi på att busa lite till.




Sen var det dags att sova. Hoppas jag är på lite bättre humör imorgon. 

Puss å kram 💕

2/7-15

Idag fick jag hjälpa mamma att laga mat. Vi gjorde köttbullar och makaroner. Mums 😋




30/5-15

Idag blev pappa "bortrövad" på sin svensexa och jag till mormor och morfar. Mamma jobbar den hör helgen och jag får då sova hos mormor och morfar eftersom mamma börjar kl 06 på morgonen. Jag har haft det jättebra hos mormor och morfar. På lördag kvällen så kom farmor över och hälsade på. Det var jättemysigt. Jag fick lite nya kläder av farmor. Dom var jättefina. Till middag skulle vi grilla kött. Trots att det regnade så följde jag och mamma med morfar ut till grillen. 




Jag passade på att hjälpa morfar att klippa gräset i ösregnet 😃. 
Efter middagen lekte jag lite till innan det var dags att sova 



Puss å kram 

RSS 2.0