Bus

Idag var vi hemma hos min kusin och hälsade på. Det blev massa mys, bus och fika. Anna gjorde jätte god lunch och lilla V fick låna Arvids sackosäck när det var dags att slummra till lite. Den var både skön att sova i och mysa i. 
En liten sovstund. 
En bus stund

Barnvagns slingan

Idag tog jag, lilla V och mormor en promenad längs barnvagns slingan i Tyresta by. Jätte mysigt. Det gick hur bra som helst. Lite blött var det på vissa ställen men det löste sig. Fanns flera små grillplatser längs med vägen där det idag var fullt med barnfamiljer, inte så konstigt med tanke på det fina vädret. 


Dan före dan

Eller uppesittarkvällen. Vi åkte över till John och Amy för en uppesittarkväll med Bingolotto, mat och massa annat bus. Bland annat har det blivit lite tradition att bygga pepparkakshus denna dagen. Vilket det även blev iår. Alla var med och hjälpte till och så här blev resultatet 



Julklapparna

Fick massor av fina julklappar. Bland annat fina kläder, bidrag till en ny bilbarnstol, leksaker, en stol till badkaret, egen tallrik och bestick. Fick även dessa fina båtar att ha i badkaret. 


Lite bilder från julafton


Julklappen som låg i julstrumpan. 
Fick denna fina fluga. 
Sitter snällt och väntar för att se om man får någon julklapp. 
Åhh det fick vi. Ett helt julklappsberg 😃
Faster kom till undsättning och hjälpte till.  
Helt klart en oförglömlig jul. 

Magiskt!!

För första gången så gosade lilla V verkligen in sig hos mig när han skulle somna. Han satt först i mitt knä och kollade lite på tv. Men sen ville han vända sig om och lägga sig på min axel och verkligen gosa in sig. Sååå underbart och mysigt ❤️


God fortsättning

Vilken härlig julafton vi hade. Fullt hus, fullt ös och super glada barn och vuxna. Blev super imponerad av Lilla V och Axel som var så glada hela dagen/ kvällen. Inga sura miner, och framförallt så lyckades båda två sova trots den höga ljudnivån. Först var det fika, då kom min kusin med familj, min farmor och min faster över. Såå mysigt att dom kom så vi kunde ses på julafton. Efter fikat så var det daga för Kalle Anka och de andra gästerna börjades samlas. Det blev julmiddag med H's sida av släkten. Hans kusin som bor i Gävle kom ner och ville fira med oss. Så super trevligt. Som sagt det var fullt hus, men allt hick så strålande bra. Vi var totalt 13 vuxna, 4 barn och 2 hundar. Efter middagen så kom tomten och det blev julklapps utdelning. Gissa om det var fullt under granen. Massa fint fick vi alla. ( bilder på det kommer). Efter att alla julklappar var öppnade så kastade lilla V in handduken. Klockan var mycket och han var super trött. Jobbigt att fira jul när man bara knappt e 4 månader. Här kommer en liten glad julnisse. Fler bilder kommer snart. 


365 dagar

Igår 23/12 så var det exakt 1 år sedan vi fick reda på att det låg en liten groda i min mage. 1 år fyllt av förväntan, härliga känslor, en växande mage och mycke mycke kärlek. Tänk att denna lilla underbara prins låg tryggt i min mage i 9 månader och kom ut med dunder och  brak. Det har nu nästan gått 4 månader sen han äntligen kom till oss. 4 månader fyllda med nyfikenhet, skratt och spänning. Tänk att en sån liten krabat kan upptäcka så mycket nytt. Varje dag är det någonting nytt han upptäcker. För var dag som går så älskar vi dig mer och mer. Kan inte förstå hur man levt innan du kom. Ens liv måste ju ha känts så tomt. Älskar att vakna upp varje morgon till detta underbara leende. Finns ingen på denna jord som kan göra en så glad som våran lilla prins. Vi älskar dig mer än nånting annat på denna jord. 




Nu är det jul igen.....

1,2,3,4,5..... Här hemma räknar vi inte får när vi ska sova. Här räknar man fina julkulor och julklappar. Den här lilla gossen somna innan han hann räkna klart. 


Årliga jullunchen

Igår var jag och lilla V på den årliga jullunchen på mitt jobb. Jätte mysigt att komma dit och äta god julmat och träffa alla kollegor. Lilla V hittade gulliga "tant" Elaine att mysa med, så fick jag äta mat ifred. Vilken lyx. Elaine är så gullig med lilleman och han trivs verkligen hos henne. 
Efter lunchen mötte vi upp H för att handla det sista inför julafton. Kommer bli så mysigt att fira första julen i radhuset och lillemans första jul. Spännande. 

Hemlig tomte

Hitta ett liten gulligt paket i brevlådan som innehöll ett par super fina örhängen. Tror jag vet vilken liten tomte som ligger bakom paketet. 


Två små kockar

Koncentration på hög nivå när mina killar läser recept 😃 här ska det bakas bröd minsann. 


Baka liten kaka

Tur att vi har sånt bra teamwork jag och H. Vi har lyckats knepa ihop saffransskorpor med apelsin och pistagenötter. Det blev super gott. Trots några små snedsteg på vägen så blev resultatet otroligt gott. 🎵 Hard work work 🎵


Hipp hipp hurra

Hipp hipp hurra för mig idag. Idag var det min födelsedag. Startade dagen med att kliva upp vid ca 06 med en super glad liten gullunge som sjöng så glatt för mig när vi bytte blöja. Fick sedan somna om igen vid strax efter 08 då H gick upp för att vara med lilleman. Jag gick få mig en liten sovstund till kl 11 då jag vaknade igen. När jag då gick upp så höll mina hjärtan på med att förbereda lite frukost. Det blev nypressand apelsinjuice, kaffe, nybakat bröd och present så klart. Mina älsklingar kan dom. Jag fick ett presentkort på ansiktsbehandling på Axelsons spa. Sååå underbart, precis vad jag ville ha. Efter frukost begav vi oss in till stan då H hade ett möte och vi skulle fixa dom sista julklapparna. Tur att min bror följde med som sällskap. När allt var klart så gick vi till H's jobb och åt middag alla fyra. Har verkligen haft en underbar födelsedag. 
Fikapaus i julklappsshoppingen. 
Bästa presenten från mina två finaste älsklingar. Nu är det tack och god natt. Imorgon ska jag och lilleman på jullunch på mitt jobb. 

Port 73

Igår tog vi en promenad till Port 73 med morbror. Vi handlade lite julklappar och tog oss en fika. Tur att man börjar bli så stor så man nästan kan sitta själv, iaf med lite stödhjälp på sidorna. 


Jultomten kan komma

Så julstrumpan är nu upphängd så nu kan tomten komma. På julaftonsmorgon så hoppas vi att jultomten kommer ihåg att lägga i en liten, liten julklapp som man får öppna när man vaknat 😃. Ska bli spännande att se. 


Jul,jul.....

Lilla V fick en lite tidig julklapp av mormor och morfar. En stol så han kan vara med vid matbordet. Han ska bara lära sig att sitta lite bättre så kommer det gå jätte bra. 


Skratta

Idag fick vi höra första riktiga skrattet. Såå härligt och gulligt. Synd att jag inte kan lägga upp videoklipp här. 

2:a julmarknaden

Idag var vi nere i Nynäshamn på julmarknad. Det var mormor, moster Anna, Fredrik, Emil, gammelfarmor, mamman och lilla V så klart. Jätte mysigt. Vi åt lunch och då satt lilla V för första gången i en stol. Alldeles själv. Jätte duktig. Så nu är det bara att öva på så sitter han nog själv på golvet snart. 


5 dec 2013

Första snön föll idag. Stora fina flingor. Synd bara att det var plus grader. Men lilla V och jag hann stå och beundra när snön föll en stund på förmiddagen. Sen blev det en liten promenad på eftermiddagen. Mycket mysigt. 


Flyga flygplan

Idag när vi var hemma hos Emelie och Alvin så fick lilleman prova på att sitta i Alvins hoppgunga. Han tyckte det var jätte kul. Tur att vi ska gå låna en likadan av sysslingen Theo. 


Tripp, trapp, trull

Idag var björnligan samlad igen. Alvin, Sigge och Vincent. Vi var hemma hos Emelie och Alvin och fikade. Det var så tråkigt väder så vi var bara inne hela dagen. Det går fort för dom små liven. För nästan exakt 2 månader sen var alla hemma hos oss och vi la då dom små bredvid varandra och tog kort. Detta gjorde vi även idag. Man ser verkligen hur stor skillnad det är, hur fort dom växer. 




Tiden går fort

Våran lilla ögonsten har hunnit bli hela 3 månader. Vart tar tiden vägen??? Det är lite kul nu när han börjar upptäcka olika saker. Som tex att man kan göra olika ljud med munnen, skratta och han "pratar" en hel del. Denna lilla gosse har ibland mycket att tala om. 


Kina

Fina svärmor har precis varit på en resa till Kina med sin syster och kom hem med massor av presenter. Jag fick en skräddarsydd skjorta, MK plånbok som kommer att göra sin superfin i sommar och godis så klart 😃. H fick 3 jätte fina tröjor, ett skärp och en kräm till ansiktet. Sen fick vi även lite te. Ska bli spännande att prova. Lilla V fick en super fin tavla som vi ska rama in och hänga upp i hans rum. Tusen tack fina svärmor!!!!! 


RSS 2.0