Ledig helg.

Så var äntligen ens lediga hel. Gick ut med Annika i fredags. Vi skaka rumpan på Golden. Hade verkligen super kul. Min underbara H stängde sitt jobb så jag slapp för en gång skull köra. Efter en underbar sovmorgon på lördagen så blev det en liten shopping tur i Farsta C med mamma. När jag kom hem väckte jag min älskling och så hade vi en underbart lagom slapp dag tillsammans. Till kvällen hade vi planerat en middag ute och bio. Innan vi skulle gå så fick H redan på att han klarat sin tenta. Sååå duktig mitt hjärta är. H var som ett vandrande leende hela kvällen, med all rätt.
Idag söndag passade jag på att jobba lite extra och H skulle ta en premiär tur på golfbanan. Nu på kvällen har jag och Annika våran vanliga söndags date. Så mysigt.


Jag är helt klart lyckligt lottad.

Idag har det verkligen varit en underbar dag. Vaknade upp vid 8,30 bredvid min underbara H. Bestämde mig för att fixa en mysig frukost så jag gick upp, klädde på mig och gick ner till Hemköp och köpte lite frukost. Det blev en liten blandning. Amerikanska pannkakor med färska bär och smörgås med diverse pålägg.. Kul att göra ngt extra ibland. Efter frukosten behövde jag tyvärr åka, skulle lämna in bilen för däckbyte på pappas jobb. Medan vi satt och vänta på att min bil skulle bli klar så bestämde jag och pappa att vi skulle ta en lunch tillsammans. Så vi åkte till Systrarna Sisters, super god mat!!! Efter det åkte jag till Klipp-Anna och myste med henne och barnen. Dagen kunde inte avslutas bättre än med ett pass BC i Farsta med bästa gänget. Jag insåg idag att jag är verkligen omgiven av världens mest underbara människor. Jag har världens bästa familj som finns där för mig i vått som torrt, är tillsammans med en underbar kille, men bäst av allt så har jag världens bästa vänner... Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är!!!


Vår

Åkte över en sväng till mamma och pappa idag efter att jag jobbat klart. Då hittade jag dessa små sötnosar på backen. Så nu är det vår på flera sätt, tussilagon är här, värmen är på väg och han med stort H är min kärlek...


Bus

Idag var det påsk middag hos min kusin. Och som vanligt när vi ses så kan det gå hur som helst. Super god påsk mat, världens bästa efterrätt och armbrytning på bordet... Ja Arvid utmanade min far i armbrytning och Arvid hamna hela han på bordet. Så kan det gå =)


Glad Påsk

Idag har alla i hela Stockholm varit och handlat hos oss eller det har iaf känts så. Har haft fullt upp hela dagen, vilket på ett sätt är super kul men samtidigt tar det lite på krafterna. När jag hade ca 20 min kvar att jobba så fick jag mig en riktigt underbar överraskning. Han med stort H kom och hälsade på mig på jobbet och hade med sig ett påsk hjärta fyllt med mitt favorit godis.... Jag blev verkligen så glad för jag har saknat honom så mycket. Även om vi bara kunde ses för 5 min så var det dom bästa 5 minutrarna på hela dagen. Han är verkligen världens underbaraste och bästa kille och jag är verkligen glad att han är min =)


Nytt lunchrum

Nytt lunchrum betyder ny kaffemaskin. Så fantastiskt den är. Finns massor att välja mellan, allt från vanligt kaffe till ja en massa annat gott =). Det här är nya favoriten café latte. Sååå gott.


Till dig....


Söndag

Övernattade inne i stan och fick vakna upp på bästa sättet idag, i famnen på Han med stort H. Kunde inte bli mysigare än så, men tyvärr kunde vi inte ligga och dra oss hela morgonen för han skulle jobba. Jag åkte då till Annika och åt frukost och hjälpte henne med att såga itu hennes gamla ute möbler så vi kunde montera ihop dom nya och ställa ut dom. Det blev kanon bra. Dagen är inte slut än, just nu är jag hemma och tvättar och fixar lite sen ska jag tillbaka till Annika och ha våran traditionella söndagsdate =)


RSS 2.0