4 Juni 2013

JAAAAAAAA han klarade det. Min älskling klarade uppkörningen för MC. Han är så fantastisk- Visste att det skulle gå vägen...
Imorse vid 05 gick jag upp och satte på kaffe till mitt hjärta som skulle vara på mcskolan vid 06,15 för sin uppkörning. Själv åkte jag till jobbet vid 05,30. Men jag hoppades att lite kaffe plus lite vitamin well skulle göra susen. Och bra gick det ju. Så efter mitt jobb blev det lite blommor och riktig mysfika för att fira lite att han kladae körkortet.
och självklart tog han bågen till jobbet, min finaste. Så glad för han skull. Nu kan vi bocka av det på listan. Nästa grej är köket och sedan det efterlängtade barnrummet =)

2 Juni 2013

Idag har det inte hänt så mycket. JAg har jobbat och H har varit ledig. H har fixat så fint på vår baksida där han har tagit bort lite pallkragar med plantering i, Vi bestämde när vi flyttade in att vi inte skulle ha kvar alla utan bara spara några stycken. Så det har han kämpat med idag medans jag har jobbat. När jag kom hem så grillade vi till middag, det blev fläskfile ch sommarsallad. Super gott. Har en riktig Grillmaster här hemma =) Efter att vi ätit upp så åkte vi en sväng till det stället där H ska köra upp med Mc´n på tisdag. Han ville kolla in vägen lite så han är lite förberedd, mycket smart tänkte. Så det blev en liten bil tur på kvällskvisten. Mycket mysigt. Sen när vi kom hem så var klockan ca 21 då invigde vi vårt bubbelbad. Kändes nästan som om man var på spa, vi tände lite levande ljus och så. Riktigt lyxigt.
 

31 Maj 2013

Idag kom äntligen vårt nya kök. Men jävlar vad vi fick vänta.Leveransen skulle komma någon gång mellan kl 15-21 och dom skulle ring 30 min innan dom kom. När klockan blivit 21,17 så ringde dom äntligen. Dom säger då att dom kommer inom 30 min. Ber inte om ursäkt för att dom är sena eller så.Men ok tänkte jag, köket kommer ju iaf. När klockan var ca 22,10 kom dom äntligen, vet inte riktigt om jag tycker att det var inom 30 min.. Klockan kunde dom inte iaf. Nu när dom äntligen var här så ringde dom på dörren, skit otrevliga, slängde med paketen och betedde sig allmänt störigt. Tycker att om man jobbar med att leverera varor så borde man veta att man kanske ska vara lite försiktig, men dom slängde med allt. Tycker dessutom att dom borde bett om ursäkt för att dom var sena. Men ja ja, kan väl inte begära för mycket av dom. Nu ska vi bara riva ut det gamla köket och bygga ihop det nya. Förhoppningsvis så är det klart till slutet av månaden. Håller alla tummar jag har... Puss och kram på er.

RSS 2.0