26 Maj 2013 Mors dag

Oj nu har jag inte skrivit på några dagar så det blir en liten snabb uppdatering. Har inte hänt så mycket mer än att vi har varit på IKEA några gånger, köpt bland annat utemöbler som vi skulle ha använt idag på morsdag när både min och H´s familj var inbjudna på grillmiddag. Men eftersom det har regnat hela dagen så fick vi lov att sitta inne. Men fint blev det ändå på altanen med dom nya möblerna. Annars så är det  inte så mycket som har hänt. Just idag på morsdag har det mest handlar om just mammor. Så vi var hos min kusin och hälsade på för min farmor var där och fikade lite. Efter det åkte jag, H och hans syster till deras farmor och firade henne lite. Första gången jag träffade henne. Super mysig liten gumma. 91 år och pigg i knoppen men inte lika pigg i kroppen. Men vad mer kan man begära.. Det var iaf super mysigt att hälsa på henne. Efter det var det hem och fixa inför grillpremiär/morsdagsmiddag hemma hos oss. Så underbart att ha stort så alla får plats hemma hos oss utan att det blir trångt. Här kommer en lite bildkavalkad som visar lite hur det ser ut här hemma nu på altanen.
 
 

19 Maj 2013

Idag var det en super lugn dag om man jämför med igår. Rena drömmen. Kunde ta min rast som jag skulle idag. Super bra. Jobbade dock bara 6-13 idag vilket verkligen var såå skönt. Hann hem och träffa H en stund innan han åkte till jobbet. Lite tråkigt när vi jobbar om varandra. Men får se det possitivt, vi tröttnar inte på varandra =) Nu är det dags att sova så man orkar upp imorgon.


18 Maj 2013

Värsta dagen på 8 år tror jag. Jobbmässigt. Dagen började bra men slutade i KAOS. Det var köer så långt man kunde se och jag hade typ ingen personal, vilket resulterade i att jag fick ta hjälp av golvpersonal som fick hjälpa mig med att dra korgar och springa med dosor. Själv var jag fast i självscanningen med en annan kassörska och vi hade häcken full. Har nog aldrig sprungit runt så mycket i hela mitt liv och hjälpt kunder till både höger och vänster samtidigt. Hann inte med att äta ngt luch vilket i vanliga fall inte är några problem. Men eftersom jag nu inte bara kan tänka på mig själv så är det ju inte det optimala. Men det gick bra den här gången. Som tur var så var mamma förbi på förmiddagen innan det riktigt blev KAOS så vi bestämde att jga skulle åka hem till dom och äta middag och det var tur det. Tur att man har världens bästa föräldrar!!!! Åkte iaf över dit direkt efter jobbet, fick lite fika, sov på soffan ett tag sen blev det middag. Sådan lyx, älskar det.. Sen var det bara att åka hem och sova så man orkar upp för en  ny jobb dag på söndag =)

17 Maj 2013

Stort grattis till Emelie och Robban som blev föräldrar till lilla Alvin idag!!! Så otroligt kul att höra. Den lilla krabaten vägde 4195g och var 53 cm lång och hur söt så som helst.  Super grattis till er llilla familj. Längtar tills ni kommer hem så man får komma och hälsa på.
 
Själv har jag jobbat idag som vanligt. Gick jätte bra. Hände ingen speciellt på jobbet. Efter jobbet så åkte jag och H till tippen med buskarna som vi hade på framsidan. Det var en massa taggar på dom så vi bestämde oss för att dom skulle bort fortare än fortast eftersom när den lille kommer så vill vi inte har taggbuskar som han kan göra sig illa på. Så nu e dom borta och vi ska bara hitta någon ny fin buske som vi kan ha på framsidan så det ser lite mysigare ut, sen blir det gräsmatta av resten. Super bra. Vi hann även med en tur till Bauhouse där vi köpte två stycken nya lampor till vardis. En som ska hänga över matsalsbordet och enn över soffbordet. Blider på det kommer när dom är uppsatta =)

16 Maj 2013

Ledig idag och så var det dags för ett besök på MVC för att kolla läget. Dom kollar blodtrycket, sockervärden och järn värden. Allt såg jätte fint ut. Idag mätte dom även magen vilket resulterade i att jag fick veta hur jag låg enliget en kurva. Jag låg lite över medel vilket inte är ngt fel... Bättre det än att ligga lite under. Just nu är jag i vecka 25+4 vilket inne bär att det är inte så himla längt kvar nu.. Det växer så det knakar men jag mår verkligen toppen. Inga som helst problem =) Efter att jag varit på MVC så gick jag in på Barnens hus och tittade lite. Måste ju hålla lite koll på om det är ngt bra på rea som man behöver. Hittade en present till H som jag köpte. En BabyBjörn bärsele i svart/röd som han väldigt gärna vill ha. Så den blev det. Han kommer att bli så glad plus att den kommer att matcha vagnens sittdel. Det blir toppen.
 
Magen i vecka 25+4
 
Presenten till H
 
 

2013-05-15

Idag har jag och Klipp-Anna varit inne i stan hela dagen. Började med att strosa runt lite bland butikerna i city för att sedan ta en latte hos H på TGI's Friday's. Efter det gick vi ut på Djurgården och åt lunch på Villa Gotthem. Super mysigt i det fantastiska vädret. Efter lunchen gick vi tillbaka in till city där vi tittade lite mer i butiker och sedan åkte vi hem. Underbar dag med bästa sällskapet.

Villa Gotthem
 
Lunchen

Dags att börja blogga igen

Dags att ta upp det här med bloggen igen. Det är så mycket dom händer i mitt liv just nu så jag fick ett litet tips av en kollega på jobbet. Hon tyckte att jag skulle använda bloggen som en sorts dagbok så man kan gå tillbaka och läsa om allt som händer. En super bra idé, så så får det bli.


RSS 2.0