29/4-14

Just det. Glömde berätta att lillema kröp för första gången idag. Har tyvärr ingen bild bara spelat in det på video. Men lite kul att berätta det iaf. 

29/4-14

Första kalasinbjudan. Alvin fyller snart 1 år och Vincent fick inbjudan till hans kalas. Så sjukt fort tiden går. Tyckte att det var någon månad sen både jag och  Emelie gick gravida på jobbet. Men nu fyller hennes gullunge 1 år. Ska bli superroligt att fira söta Alvin. 


28/4-14

Har ju tidigare berättat att vi satt upp en grind i trappen. Nu har mini upptäckt den. Skulle bara springa upp och hämta en sak och när jag kom ner så stod lilleman och väntade vid grinden. Han reser sig upp själv nu mot tex trappstegen, stolar, soffan och soffbordet. Jättekul att han klarar av det själv så man inte behöver hjälpa honom hela tiden. 


28/4-14

Lika som bär?! Nja lilleman är nog mest lik H men jag och mini matchade iaf våra kläder idag. Jättefint tycker jag. Lite kul att vi kan matcha lite. Tycker om just kläderna från Kappahl. Deras kollektion Hampton Republic är så underbar och snart kan även mini ha deras barn kollektion. 


26/4-14

Idag var det verkligen kanon väder. Vi åkte över till mormor och morfar för att fika lite och då passade lilleman på att hjälpa morfar med skottkärran. 


Det var kul att åka i den oxå

24/4-14

Igår var pappa ledig och hemma med oss. Vi hann göra ganska mycket så som att ta en promenad upp till Klipp-Anna så pappa kunde klippa sig. Vi ställde tillbaka alla möbler på altanen efter att vi hade oljat in den. Vi åkte och handla på Maxi där lilleman satt i en vanlig kundvagn för första gången. Det var jättespännande. Sen åkte vi hem och lilleman fick sin sista välling för dagen och somnade gott. Pappa fixade middag till oss. Sen monterade vi upp den ena grinden i trappan. Den längst ner. Den är det mest aktuellt med eftersom lilleman har kommit på att man kan klättra i trappan. 



Påskveckan

Oj oj oj påsken blev inte vad vi tänkt oss. Båda killarna sjuka. Men som tur var så var båda två på bättringsvägen. H jobbade men var som tur var ledig 2 dagar då restaurangen var stängd. Lilleman blev bättre och bättre för var dag. Massa slem som hostades upp. Men nu e killarna friska. Lilla V fick lite påskägg. Av farmor fick han en supermysig tiger att goda med från WWF. Av mormor och morfar fick han en gunga och lite kläder och av morbror favoriten apelsiner och en jätterolig pekbok som man även kan tugga lite på om man känner för det. Av oss fick han en gunga att ha hemma. Han gillar den verkligen, så mycket att han lyckades somna i den. 




12-13/4

Snacka om sjukstuga här hemma. Först spenderade jag och H 10 timmar på SöS i lördags för att H har haft ont i magen i över en vecka. Plus att han blev förkyld och sov typ 30 timmar i streck. Förutom vissa få kisspauser. Sedan i söndags så var det lilla V's tur. Dunder förkyld, med snor rinnande från näsan och slem från munnen. Ville eller kunde varken äta eller dricka pga slemmet. Så efter ca 6 timmar utan att fått i sig ngt förutom slem så åkte vi till SöS igen. Denna gång blev det "bara" ca 6 timmar. Men det var dom jobbigaste jag varit med om. Värre ön förlossningen. För det här gjorde så ont i mammahjärtat, att se sin skatt må så dåligt med slem och hög feber och inte kunna göra annat än att vänta. Nu ligger lilla snorkråkan tryggt i mammas famn och sover. Nu får han i sig mat (ersättning och välling) så förhoppningsvis är han på bättrings vägen. ❤️❤️



11/4

Mamma, jag tänkte hjälpa dig att skura lite. Ok?! 



4,5&6/4

Jobb helg för mamman. Vilket då innebar att lilleman behövde barnvakt. Henrik låg hemma och var sjuk så det är tur att farmor och mormor och morfar finns. Fredag och lördag fick mormor och morfar passa lilla V och på söndagen var det farmor. Tur att han är en sån gullunge dom inte är speciellt komplicerad att ha att göra med så hela helgen hade gått superbra. På lördagen så pysslade lilleman med mormor och morfar så när dom kom och lämna honom hade han med sig sitt första egna påskris eller ja påskpinne. Superfint, så nu behöver vi inte tänkta på det. Och på söndagen tog lilla V och farmor en promenad till port 73 där dom shoppade lite. Det är så uppskattat att dom ställer upp dom barnvakt ich jag tror Vincent uppskattar det mest, som får umgås med farmor och mormor och morfar. 


3/4-14

Idag monterade vi den nya "stora" bilbarnstolen. Har man fyllt 7 månader då är det inte mer än rätt att man byter upp sig lite i sitt vrålåk. Han sitter jätte bra i den och sover öven bra i den med 😃



30/3-14

Hipp hipp hurra lilla V blir 7 månader idag. Tiden går fort och V är redan 7 månader. Snart kryper han nog och innan vi vet ordet av det så kommer han nog gå. Våran finaste lilla prins



29/3-14

Stort, större och störst. Idag var det dags för dop för våran älskade lilla prins. 11,30 ska det börja vilket betyder att vi ska åka senast 11 hemifrån. Sen var det ju en massa vi skulle hinna fixa innan så som att duscha och klä på hela familjen. Se till då att dopklänningen kommer med osv. Allt gick jättebra. Det är dessutom H's födelsedag idag så det blir lite middagsfirande för honom efter dopfikat. Men vad jag inte hade räknat med var att det blev en sak till att fira. Efter att dopet var klart så gick min fantastiska man ner på knä i kyrkan och friade till mig. Helt fantastiskt, underbart romantiskt gjort och jag hade ingen som helst aning. Snacka om att jag blev totalt chockad. Det lyckades han verkligen med, jag brukar annars vara ganska så bra på lista ut saker innan det händer, men nu hade jag verkligen ingen aning. Tyvärr har jag inga bilder från dopet än men jag har fantastiska bilder på när H friar. 




RSS 2.0