28/2-14

Usch vad tiden går fort. Tänk att våran lilla prins redan är 6 månader. Han börjar bli stor nu. Tänk när han kom, han var så liten och så söt. Nu e han stor men absolut lika söt. 


27/2-14 6 månaders besiktning

Idag var det dags att göra 6 månaders besiktning av lilla V. Det gick så otroligt bra. Han var jätteglad hela besöket. Han väger nu 8660g och är 68cm ståtligt lång. Han följer sin kurva så fint. När vi träffade läkaren var hon så imponerad att han satt och stod så stadigt. Det läkaren kollade var:
Hjärtat
Om han satt stadigt
Om han från liggandes på rygg kunde dra dig upp till sittandes
Om han kunde vända från rygg till mage
Ja det var nog det mesta. Allt gick verkligen super bra och vi fick MVG. 
Så här glad är man när man är på BVC och bara behöver ha på sig blöjan. 

26/2-14

Idag fick vi besök av bästa grannen på 51:an. Det är en arbetskamrat till mig så det är lite roligt att träffas och snacka massa tjejsnack. Idag hade hon med sig en liten present till Lilla V, han fick ett par jättesöta flip-flop från Lundmyr. Såååå fina. Inte för att han kan gå, men hon tyckte att dom var så söta att hon inte kunde motstå dem. Tusen tack bästa grannen 😃. 


26/2-14

Ursäkta, har jag ett monster på rumpan? Undrar om mamma tycker att mina pruttar luktar 😃


24/2-14 mera mat

Idag blev det lite mer puré gjort. Det blev morots och palsternacks puré och ärtpure. Hoppas det blir lika uppskattat som dom andra. 


23/2-14 familjefrukost och OS

Idag blev det en riktig familjefrukost samtidigt som vi kollade på masstarten i OS. Jättemysigt att äta frukost som en familj. Sen satt vi och hejade på svenska herrarna som åkte 5 mil. Tyvärr gick det ju inte så bra. Men men. 


 Efter frukosten så åkte pappa till jobbet och vi andra gick på promenad. När vi kom hem körde vi in på baksidan och då såg vi att det börjar komma små söta blommor. Riktigt vårtecken. 


21/2-14

Nu ska det börjas äta massa goda grönsakspurer här hemma. Idag gjorde vi puré av broccoli, majs och morötter. Imorgon blir det på bl.a. palsternacka och potatis. Ska bli kul att se vad lilleman tycker om det 😃. 
Så smart med dessa isbrickor. 

18/2-14

Så här glad är man när man får sitta upp och titta sig omkring när man är på promenad med mamma ❤️



17/2-14

Härliga vårsol välkommen. Jag fick en underbar sovmorgon idag. Lilleman vaknade dock 03:34 så vi gick upp för att äta lite sen somnade han om så sött. Vaknade igen vid strax efter 06 och det var pappa dag idag så jag väckte H så han fick gå upp och mysa med lilleman. Själv fick jag sova till strax efter 09. Sååå skönt. H fixade underbar frukost till mig och sen tig jag en promenad med lilleman i det underbara vädret. Vi gick ner till en lite sjö som ligger här vid oss. Raman kallas den. Helt underbart. På vägen hem igen så mötte vi söta Tina och hennes goa son Lucas. Perfekt avslutning på en härlig promenad. H fick stanna hemma och sova lite. Han sov inte så mycket inatt. 

Här ska vi bada i sommar. 

Underbara vårsol som värmer så gott

16/2-14

Idag var det kalas för min kusin och två av hennes söner. Jätte mysigt, älskar allt min kusin bakar, det är ju sååååå gott. Mycke folk blev det och det gjorde lilleman lite trött. När vi kom hem så badade vi och provade då badstolen vi (Vincent) fick av Susanna i julklapp. Han var först lite skeptisk men efter någon minut så gick det jätte bra. 

Efter badet blev det lite mammamys i handduken. Tur att han inte kissade på mig 😃. 



11/2-14

Idag var vi bjudna över på middag hos farfar med familj. Super mysigt. Farfar hade gjort en OTROLIGT god kycklinggryta. Lilla V smakade även på banan för första gången. Det var väldigt gott tyckte han. 



Shopping 10/2-14

Idag var vi lediga alla tre så då passade vi på att åka till Ikea och Toys R Us. Vi skulle kolla på gardiner på Ikea och lilla V skulle få välja en leksak på Toys R Us bara för att han är så duktig på att vända från rygg till mage och från mage till rygg. Det är inte alltid så kul att bara sitta i vagnen. Man vill ju se lite så vi tog pappas axlar den här gången. 

Efter Ikea åkte vi till Toys R Us där lilla V fick välja en leksak. Vi höll upp några olika alternativ och den här blev det. 



Korr

En liten korrigering av det senaste inlägget. Det är inte en tand utan TVÅ!!!! Titta här så duktig jag är på att borsta dom. Helt själv 😃👍


8/2-14

Nu får ni se upp vart ni sätter fingrarna, lilla V har börjat få sin första tand. Kände ngt litet vasst i munnen på honom och försökte då se om jag kunde se den. Men det var lättare sagt än gjort. Så jag har tyvärr ingen bild på den än men det kommer nog snart så fort den börjar synas lite mer. 

OS invigning

Lilla V's första vinter OS. Vi var grymt taggade att se på alla fina flaggor och färger i showen, men det var såååå många länder som skulle tåga in så vi somnade. Vi försökte iaf 😃


Fight!!!

Det gäller att hålla garden när man är ute och shoppar 😃👍

Våga inte bråka med mig och min mamma. För då säger jag KIIIII-AH!!!!!!!

5/2-14

Idag var Martine och Sigge på besök. Det blev först en promenad på ca 1 timme. Sen lite bus och fika hemma hos oss. Killarna hade jätte kul i våran pöl där dom låg och lekte. Ser bra ut för framtiden när dom tillsammans med Alvin ska röja runt i Haninge 😃


3/2-14

Har inte skrivit nu på några dagar då lilleman inte riktigt varit sig själv efter vaccinet och den lilla sjukstugan vi haft här hemma. Men nu börjar han bli sitt gamla jag igen. Vi har iaf övat på att sitta själv vilket han nästan för nu. Vi brukar sitta och leka massa i pölen så gör det inget om han välter. Det är ju så mjukt och skönt i den iaf. Annars har det inte hänt så mycket. Mest varit hemma och gjort det vanliga som att sova, äta, busa och byta blöja 😃





RSS 2.0