15-16/8 2015

Nu var det dags igen att åka till Gävle. Men denna gång ska vi hälsa på hos familjen Ternstedt. Vi har blivit bjudna på med men myskväll. Vi hade sååå roligt. Det var en massa barn att leka med. Massa god mat och massa bus. 



Axel hade ett jätteroligt rum med massor av leksaker. Jag passade på att laga lite mat på hans spis. Det var jättekul. 


Och självklart bjöd jag alla gäster som kom in och satte sig. 


Som tur var fick alla dom kommit hit på myskväll plats att sova i deras hus. Jättekul. Detta måste vi göra om 👏🏻


10/8-15

Ha ha jag tog pappas keps. Jag tyckte den passa mig perfekt 😁. 






Vad tycker ni??




8-9/8 2015

En helg i Furuvik med Emelie, Alvin och Robban. Det var såååå kul. På vägen dit så sov jag nästan hela vägen. Det behövdes för en heldag på djurparken. Så mamma och pappa passade på att ta en selfie. 

När vi kom fram till Furuvik så mötte vi upp Alvin och hans mamma och pappa. Vi såg en massa djur. Vi fick gå in och klappa på getterna. Dom var så snälla och gosiga. 





Vi såg så många olika djur. Apor, getter, hästar, spindlar, ormar, lamor, kameler. Ja alla djur ni kan tänka er. Jag och Alvin tyckte det var jättekul att springa runt och busa lite. 

Vi satte oss ner ett tag och åt lite lunch. Det blev thaimat. Jag fick spagetti och köttfärssås och Alvin fick pannkakor. Efter det gick vi till den lilla nöjesparken som låg där. Jag, pappa, Alvin och Robban åkte en bergodalbana, det var lite läskigt men samtidigt lite kul. Efter det åkte jag och pappa bil. Jag körde pappa 😃


Efter att vi åkte lite och Akvin vilat lite så gick vi till vattenlandet. Det fanns tre pooler. En pytte pytte pytte där jsg badade mest. 




Sen fanns en lite större där det fanns en stor stor lekställning i. Det var lite spännande. 







Sen efter att vi badat klart var det dags att packa ihop och åka till hotellet och äta middag. Jag och Alvin hade det superbra. Det fanns ett lekrum precis där man satt och åt mat så vi kunde springa lite fram och tillbaka. Super kul. Hela helgen får absolut 10 🌟. Vi hade det såååå bra. Jag vill absolut åka tillbaka hit med Alvin 😃👏🏻



5/8-15

Idag åkte jag, mamma och mormor till port 73 och shoppade lite. Det vi var ute efter sim var viktigast var ett par badbyxor till mig som jsg kan ha på mig utan att ha blöja på mig. Vi ska nämligen åka till Furuvik på lördag och där har den ett litet vattenland så få måste vi bada 😃. Vi hittade det vi sökte plus att jag hittade en häftig tröja med tigrar och andra djur på. Den ville jag ha. Sen var det att man fick köpa 3 plagg och betala för bara 2 så jag hittade en tjocktröja oxå. 

Sen hittade mamma även matchande tröjor till oss två på Lager157. Vi kommer bli så fina 



4/8-15

Idag gjorde vi rent min lilla pool så jag kunde avsöka mig lite. Det har ju kommit så fint väder nu så det är riktigt skönt på dagarna. Så varmt att man måste bada lite. 

Efter en massa bad och massa vila så gick vi ut och mötte pappa när han kom hem. Få fick Lammi följa med ut 😃


Middagen serverades sen på altanen ute i det härliga kvällsvädret




2/8-15

Idag bär vi var ute och åkte vagn när jag skulle diva då såg vi 4st harar som lekte på en tomt. Det var jättespännande. 

Efter att jag sovit klart så var det dags för dagens kalas. Vi skulle då hem till Theodor som fyller 4 år. Det var jätteroligt. Han hade en superhäftig traktor dom jag lekte mycket med. En sådan önskar jag mig när jag fyller år. 

Efter kalaset så åkte pappa på bio och jag och mamma åkte för att ära mat med mormor och morfar. Efter middagen var jag sååå trött 

2/8-15

"Mmm dott" så låter det här hemma när lille man äter. 


Har jag något på kinden??? 😂

1/8-15

Igår var vi på kalas. Sigge fyllde 2 år och hade bjudit in oss på super kul kalas. Det fanns massor med leksaker. Vi barn hade det super roligt när vi röjde runt. 

Vi fick en massa god fika. 
Sen hittade jag och Alvin Sigges häftiga bil. Den var verkligen jättehäftig. 


När vi alla hade fikat klart och Sigge öppnat sina paket så blev det fiskedamm. Det var jättekul. Man fick en stoooor godispåse. 





På kvällen hjälpte jag pappa med att tvätta av altanen. Det var jätteroligt. Pappa hade en stor borste och jag en liten. Så hade jag även mina gummistövlar på mig så jag kunde hoppa runt i det blöta oxå. Man kan visst förena nytta med nöje 😋





Jag passade även på att vattna lite på altanen oxå. 

30/7-15

Det bästa med att det regnar är att set blir stora pölar överallt. Finns just nu inget bättre än att hoppa och springa i pölarna. 





Det bästa är att hitta dom största och djupaste 😃👏🏻

29/7-15

Idag var vi hos mormor och tog oss en promenad ut i skogen. Man kan hitta så mycket roligt och gott där. Vi hittade lite gula saker som mamma plockade


Sen gick vi en lite vit till och hittade massa massa blåbär. Mmm gott tycker jag. 


Det bästa knepet är att sätta sig mitt i riset sen e det bara att börja äta 😋. 


Ibland hittar man annat skoj oxå, som pinnar tex. Man måste ju variera sig lite 

19/7-15

Det är jättekul att hjälpa till här hemma. Som att kratta och spruta vatten på blommorna. Kanske lite på mamma och pappa oxå 😃







Allt med vatten är roligt 😋

RSS 2.0