Mäta

Ibland måste man ta saken i egna händer för att få ngt gjort 😃. Mormor är på symässan i Älvsjö så jag bad henne hålla span efter ett fint jultyg så jag kan få en fin julgardin i skötrummet. 


Mys

Igår kväll somnade lilla V i min famn och när jag som vanligt skulle lägga honom i sitt babynest i spjälsängen så kom jag på att babynestet låg på golvet. Lite knepigt att försöka ta upp det så jag la ner honom utan. Gick jätte bra. När jag efter ca 1 timme var uppe och tittade till honom så hade han på ngt vid flyttat sig upp till det vänstra hörnet. Jag gick då ner och hämtade mitt andra babynest som är lite smalare och la ner honom i det. Gott sov han även inatt. Han somna vid ca 20 och vaknade vid ca 07 imorse. Mamma älskar att få sova. Min fina trötta prins 💕


Sov gott!

Bästa natten sen länge. Lilleman somnade äntligen, efter massa protester, vid 20,30 och sov ända till 05,15. Då blev det blöjbyte ich lite mat så somna han om igen och vaknade vid ca 08,30. Helt underbart. Den här mamman fick många välförtjänta timmar sömn inatt. Tack min lilla älskling ❤️  



God morgon

Tänk hur lyckligt lottad man är som får vakna upp med denna solstråle varje dag!!! 


Lyx. 13/10 2013

Så lyxigt att få äta frukost i lugn och ro. Båda mina killar ligger och sover och jag kan äta min frukost utan en liten V i famnen. Det känns verkligen så lyxigt. 


10/10-13

Idag regnade så fruktansvärt mycket på morgonen så vi körde pappa till jobbet. Sen åkte vi och hälsade på favorit moster. Vi hade så mysigt att vi var kvar ända tills vi skulle åka och hämta pappa på jobbet. 


Rutiner

När man trodde att man börjat få in lite rutiner för lilleman så ändras dom snabbare än snabbast. Från att sova hur gott som helst i vagnen ich gärna länge så sover han nu kanske max 30 min i taget. Om jag har tur vill säga. I onsdags (9/10) sov han inte alls mycket på dagen. Dock sov han längre på natten. Han somna vid ca 21 och sov ända till 05 på morgonen. Snacka om att han var trött. 


7/10 nu e det verkligen höst

Lilleman och jag tog oss en promenad på förmiddagen. Vi gick fram och tillbaka till morfars jobb. Blev en härlig höstpromenad på ca 1,5 timme sammanlagt. 



5-6/10

Ihelgen var vi i Göteborg på bröllops fest. Min kusin och han nuvarande fru gifte sig i stadshuset i våras och det firades nu med en brakfest. Super trevligt. Jag, lilla V, mamma och Johan tog tåget vilket gick jätte bra. Lilla V sov nästan hela dit resan och hem resan 



Premiär

Igår torsdag (3/10) premiär badade lilla V i badkaret. Frågan var om han skulle gilla det eller inte. Det gjorde han. Han tyckte det var jätte mysigt. Tur det för det lär bli många mysiga badstunder i framtiden. Mysigt 😊. 



Vart tar tiden vägen?

Igår blev min lilla prins 1 månad. Tiden går så fort, hur stoppar man den? Vi var och fikade hos morfar innan vi åkte till BVC för att mäta och väga. Allt gick super bra. Han är nu 55,5 cm lång och väger 4930g. Stora killen 😊💕. 



RSS 2.0